Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 22 april 2018
Barendrechtse zege in Katwijk (Dames 20-1 Team)De laatste reguliere competitiewedstrijd in de vu20 eredivisie van Vetus/Binnenland vond afgelopen vrijdag om 20:45 in Katwijk plaats. Voor Grasshoppers betekende dit de laatste wedstrijd van het seizoen, voor Binnenland de voorbereiding op de komende twee halve finale wedstrijden tegen Almonte uit Eindhoven.

De ploeg van Appers en Appers start redelijk in Katwijk. De verdediging zit redelijk op slot en aanvallend wordt er als team gespeeld en de bal goed rondgespeeld. Een aantal fast-breaks, een aantal goede assists en mooie open schoten leveren een 15-21 voorsprong op aan het einde van het eerste kwart. In de tweede periode loopt de voorsprong op tot 17 punten, maar met een 8-0 run verkleinen de Kattukkers die achterstand weer. Tijdens de laaste 3 minuten scoren de Binnenlanders niet meer, wederom een dikke run tegen (10-0) en uiteindelijk een ruststand van 30-37. Twee kleine slechte fases waarbij de runs van de tegenstander te lang waren zorgen voor een spannende tussenstand.

De pauze doet Vetus/Binnenland geen goed en na 4 minuten staat er een Barendrechtse achterstand op de borden. Het is dat Evianne van Toor scorend een goede bijdrage levert en daarom er een mooie spannende game ontwikkelt (52-55). Een tactische ingreep in kwart 4 zorgt voor de ontregeling bij Grasshoppers. Bij Binnenland gaat het weer wat beter draaien en de schoten, lay-ups en assists vliegen over het veld. Aan beide kanten dat wel, maar net iets meer aan Barendrechtse kant. Dat zorgt ervoor dat er uiteindelijk gewonnen wordt met een 70-77.

Chermensa van la Parra (19 punten), Evianne van Toor (18 punten), Tessa Dubois (9 punten), Roos Koopmans (9 punten), Kathelijne van Bennekom (9 punten), Eva van Oosten (8 punten), Simone Hoppe (4 punten), Melissa Roseval (1 punt) en Anique van Schijndel (0 punten).


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.