Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 29 april 2018
Winst in eerste halve finale voor Vetus/Binnenland (Dames 20-1 Team)


De koppeling aan Almonte in de halve finale was al lange tijd bekend. Vooraf werd nog nooit eerder, in de vu20 eredivisie en o.l.v. coaches Appers, gewonnen van de Eindhovense ploeg. In de afgelopen vier games was het steeds erg close tussen de ploegen en trok de Barendrechtse ploeg aan het kortste eind. Motivatie genoeg dus om deze eerste halve finale voor een goed gevulde driesprong inclusief trommel en toeters tot een goed eind te brengen.

Bij Vetus/Binnenland is de start meteen goed.  Er wordt een 13-0 run geplaatst. Coach De Heus vlucht in een time out waarna de oefen tot het einde van het kwart in evenwicht blijven: 16-5.In kwart twee zijn de punten duur. Er wordt aan beide zijden erg veel gemist en de turn overs vliegen over het veld. Een kwartstand van 8-10 zorgt voor een 24-15 ruststand.

De start na rust is voor Almonte. Ze scoren een aantal breaks achter elkaar en zo komen ze terug tot 6 punten. Vetus/Binnenland weet steeds op het juiste moment te scoren zodat de voorsprong steeds minimaal zes blijft.

In het laatste kwart staat het team van Binnenland op. Een aantal sublieme aanvallen worden vakkundig afgerond waarbij steeds goed gekeken werd naar de juiste optie. Verdedigend sluit de verdediging goed en door een 18-8 kwartstand komt er een 56-40 uitslag op de borden.

Aangezien het een halve finale in een best of two is dit een goede uitslag. Echter zal het allemaal in Eindhoven moeten gebeuren. De komende week zal het team zich weer focussen op die game. Aanvang 14.00 in Sporthal De Eckhart te Eindhoven.

Roos Koopmans (15 punten, 10 rebounds, 4 blocks), Simone Hoppe (11 punten, 4 rebounds), Evianne van Toor (10 punten, 8 rebounds), Chermensa van la Parra (9 punten, 5 assists, 5 steals), Kathelijne van Bennekom (6 punten, 6 rebounds), Tessa Dubois (2 punten), Anique van Schijndel (2 punten, 6 rebounds), Melissa Roseval (1 punt) en Eva van Oosten en Florianne Boekenstein scoorden niet.

📸 Jan Wim van Genderen: klik hier


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.