Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 5 mei 2018
“generatiewedstrijd” (Activiteiten Commissie)


Beste leden,

CBV Binnenland is naast een club met teams die met name prestatiegericht zijn, ook nog steeds een echte familieclub. Er zijn vele gezinnen die zich de afgelopen 50 jaar prima hebben vermaakt op de zaterdag bij onze club en we merken dat dit nog steeds door gaat. We zien een hoop (oud-)leden die met hun kinderen de club weer opzoeken of (oud-)leden die inmiddels van het spel van hun kleinkinderen kunnen genieten. Een mooie ontwikkeling als je het ons vraagt en het geeft aan dat we als club een stevige basis hebben op dat vlak.

We hebben dan ook het plan gevat om tijdens het jubileumweekend een ware “generatiewedstrijd” te organiseren. Dit wil zeggen dat we (oud-)leden die een kind-ouderrelatie hebben en beiden lid zijn (geweest) van de club uitnodigen om mee te doen aan deze wedstrijd. We houden hier echter een ondergrens aan van 14 jaar in verband met de teams die gemaakt gaan worden. Het is de bedoeling dat de jonge generatie een wedstrijd tegen de oudere generatie zal spelen. Je speelt bijvoorbeeld dus als vader/moeder tegen je zoon/dochter. Deze wedstrijd zal gespeeld gaan worden op vrijdagavond 15 juni 2018 in combinatie met de reünie die georganiseerd gaat worden.

Mocht je (samen met je kind/ouder) interesse hebben om mee te doen aan deze wedstrijd, kun je je koppel (namen) doorgeven door een email te sturen voor 1 juni 2018 naar:

50jaarcbvbinnenland@gmail.com  ovv Generatiewedstrijd 

Van de aanmeldingen zullen we 2 teams maken en gaan we er een leuke, gezellige en sportieve wedstrijd van maken.  

Met sportieve groeten,

De Jubileumcommissie


Next Games
Vertom/Binnenland H1 versus Giants UIT
26-01-2019 20:004Consult/Binnenland VSE 1 versus Loon Lions F4 UIT
25-01-2019 19:00


Afval Loont Saldo
580
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.