Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 10 mei 2018
Uitschakeling Vetus/Binnenland (Activiteiten Commissie)


In de wetenschap dat de eerste halve finale ruim gewonnen werd, werd er met zelfvertrouwen afgereisd naar Eindhoven. De spanning was wel te snijden, want in de goedgevulde sporthal werd veel geluid geproduceerd.

De start van de wedstrijd was niet goed. Al binnen drie minuten stonden wij op vijf fouten waarbij er twee starters met twee fouten op de bank moesten zitten. Almonte pakt redelijk wat flow en aan het einde van het eerste kwart staat er een kleine voorsprong van vier punten voor het Eindhovense team. De tegenstander verdedigt goed en wij komen maar tot een laag schotpercentage. Dit zorgt ervoor dat ook kwart twee met vier punten wordt verloren. De 30-22 ruststand is nog geen drama, maar het zelfvertrouwen ebt weg.

Kwart drie wordt met één punt verloren en dus is de marge nog zeven. In het laatste kwart nemen de zenuwen toe en komen we op een 21 punten achterstand. We komen weer terug tot 17 punten en hebben dan nog het balbezit met een aantal seconden. We krijgen nog één kans: Simone gaat naar de basket, draait, gaat omhoog je ziet haar arms iets raars doden. Fout! Nee geen fout. Vol ongeloof en verdriet zoeken de coaches en meiden de kleedkamers op. Het einde van het seizoen is gekomen, dit was na de winst in Barendrecht niet verwacht.

Wij willen Vetus weer bedanken voor hun financiele ondersteuning. Daarnaast natuurlijk ook de coaches Appers, die afscheid nemen, en speelsters bedank voor een leuk seizoen met vaak goedbezochte wedstrijden. Tot volgend jaar.


Next Games
Binnenland M18-2
versus River Tr. uit
12-05-2018 15:00Binnenland V18-3
versus BOB uit
18-05-2018 19:45


Afval Loont Saldo
775
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

23 mei, jarig.
Vandaag geen verjaardagen.

Agenda.
Blue Nation Kids50 jaar jubileum feest
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.