Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 12 juni 2018
Blue Kids seizoen 2017-2018 (Technische Commissie)


Afgelopen zaterdag was het de laaste training van het seizoen voor de groep kinderen die onder de naam “Blue Kids” samen getraind hebben. Kinderen in de leeftijd tussen 3 en 6 jaar trainden onder de enthousiaste leideing van , Eline Kasius, Bell vd Bosch, Saar van Oosten, Eva van Oosten, Isabeau Knip en Kim Scholman. Onder leiding van initiatiefneemster en organisator Linda Appers gingen de kids om de 2 a 3 weken elke keer vol enthousiasme aan de slag.

Afgelopen zaterdag was daar helaas alweer de laatste training van het seizoen. In totaal werd er 11 keer met elkaar “getraind”.  Er werd gewerkt aan het dribbelen, passen, voetenwerk, schieten en lay ups lopen. Als afsluiting van de trainingen en het seizoen kregen alle kids een cadeautjes en natuurlijk chips en limonade.

Het plezier in spelen met de bal staat natuurlijk voorop bij deze trainingen. De groep kids groeide tot ongeveer 20 waarvan er zeker 4 kids doorstromen naar de reguliere trainingen komend seizoen. De andere kids komen volgend jaar weer terug bij de Blue Kids om op de zaterdag te komen trainen.

Fijne zomervakantie en tot volgend seizoen.
Trainsters Blue Kids

 


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.