Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 8 augustus 2018
4Consult/Binnenland strijdt op 22 september om de supercup (Dames 1 Team)


Op 22 september zal 4Consult/Binnenland haar eerste officiële wedstrijd spelen onder haar nieuwe naam. Er zal meteen om een prijs gespeeld worden: de supercup.

De supercup is in veler sporten de opening van het seizoen, zo ook in het damesbasketball. Tijdens de supercup strijden de winnaar van het landskampioenschap en de winnaar van de nationale beker van het jaar ervoor voor de eerste prijs van het seizoen.

Afgelopen jaar wisten de dames van Solar Systemen Grasshoppers beslag te leggen op beide prijzen. 4Consult/Binnenland krijgt als verliezend bekerfinalist nu het recht om de finale om de supercup te spelen. Er ontstond nog enige verwarring toen de bond Lekdetec.nl Bemmel (verliezend finalist van het landskampioenschap) aanwees als tweede partij voor de finale van de supercup. Dit werd echter teruggedraaid aangezien in het verleden en bij andere sporten in soortgelijke gevallen altijd voor de verliezend bekerfinalist wordt gekozen.

Binnenkort zal duidelijk worden hoe laat de supercup gespeeld wordt. In principe zal de wedstrijd gespeeld worden op de vernieuwde vloer van Solar Systemen Grasshoppers in Katwijk: sporthal Cleijn Duin.


Next Games
Aad van Loon
starttoernooi
24-08-2018 19:004Consult/Binnenland
versus Grasshoppers SUPERCUP
22-09-2018 00:00


Afval Loont Saldo
100
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Aad van Loon Starttoernooi 24&25 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.