Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 11 september 2018
Danielle Pruijs nieuwe aanwinst voor bij 4Consult/Binnenland (Dames 1 Team)


4Consult/Binnenland heeft het team uitgebreid. Danielle Pruijs zal binnenkort aansluiten bij de selectie.

Danielle is al heel jong begonnen met basketbal bij BC Shooters en heeft daar gespeeld tot haar 15e. Daarna heeft ze de overstap gemaakt naar het CTO Amsterdam alwaar zij 2 jaar heeft getraind en tegelijkertijd bij Den Helder heeft gespeeld. Daar maakte zij haar debuut in de eredivisie. Vervolgens heeft Danielle 3 seizoenen bij Amazone gespeeld. Afgelopen jaar speelde zij in Australië voor de Sydney Comets. Danielle heeft ook 1 jeugd EK gespeeld in het Nederlands team en 1 keer het European Youth Olympic Festival (EYOF).

Danielle Pruijs over haar komst naar 4Consult/Binnenland: “Ik heb altijd al een goed gevoel gehad bij Binnenland. 2 Jaar geleden heb ik al een keer een gesprek gehad met Joost maar toen ging mijn keuze naar Utrecht i.v.m studie. Nu de kans kwam om uit Australië meteen weer te basketballen en te wonen in Barendrecht/Rotterdam was ik meteen super enthousiast en blij dat het allemaal geregeld kon worden. Binnenland staat bij mij bekend als een leuk en hecht team met leuke meiden waar echt een team/clubgevoel is! Voor komend seizoen hoop ik dat we als een echt team gaan samenspelen en hopelijk veel prijzen gaan pakken!”

Coach Joost van Rangelrooy vindt Danielle een welkome aanvulling op het team omdat “zij een hardwerkende rebounder is, precies wat het team nodig heeft. Ze heeft al jaren bij Amazone laten zien een neusje te hebben voor waar de bal komt en kan daarnaast ook nog eens goed finishen. Verder is zij een heel positief ingestelde meid wat natuurlijk altijd prettig is in je team.”


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.