Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 16 september 2018
Vetus/Binnenland wint seizoensopener (Dames 20-1 Team)

Uitslagen en standen


De meiden van Vetus Binnenland-VU20 zijn het seizoen goed begonnen. Tegen Apeldoorn werd een overtuigende 82-63 winst geboekt. Daarbij deden de meiden zichzelf nog te kort. Vanaf de vrije worp lijn werden liefste 15 schoten gemist.

Apeldoorn heeft een aantal speelsters die vorig seizoen nog dames eredivisie speelden. Een team dus om serieus rekening mee te houden. Vanaf het begin werd er echter goed druk gegeven. Ook vielen de schoten goed, waardoor na het eerste kwart de stand 28-13 was in het voordeel van Vetus Binnenland. Aan het eind van het kwart kon Beyza met net één training in de benen zeer verdienstelijk haar eerste minuten maken.

In het tweede kwart verzuimden de Binnenlanders echter om de voorsprong uit te bouwen. De verdedigende taken werden niet goed uitgevoerd. Ook werd er aanvallend niet goed samengespeeld.

Na de rust gaven de Vetus Binnenland meiden echter weer even gas en bij 46-28 was de wedstrijd eigenlijk wel beslist. De tegenstander bleef aanhaken en kwam in het vierde kwart nog tot 11 punten. Een paar fraaie assists van Chermensa later was het verschil gelijk weer 19 punten.

Al met al een goede winst. De tegenstander werd verdedigend lange tijd in een klem gezet. Het hoge tempo in de aanval leverde veel driepunters op. Precies de enthousiaste speelstijl waar dit seizoen op ingezet wordt.

 Kathelijne en Eva hadden samen 9 driepunters. Met 25 punten en 9 rebounds miste Kathelijne op een haar na een double double. Volgend weekend wordt er door een planningsfout niet gespeeld. De week erna volgt op vrijdag de thuiswedstrijd tegen Zwolle.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.