Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 23 september 2018
BC Virtus te sterk voor Vertom/Binnenland Heren 1 (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Kampioenskandidaat BC Virtus was in Werkendam te sterk voor Vertom/Binnenland Heren 1 . De Barendrechters konden drie perioden in het spoor blijven van de Werkendamse opponent. De jonge Barendrechters werkten hard, maar schoren in aanvallend opzicht te kort.

Vertom/Binnenland was wederom niet compleet. Om diverse redenen waren Ronald Schouten, Elyanio Bellel en Roy Valk niet inzetbaar. Dit betekende dat het coach-duo Alex Schaap en Eric-Jan van Ooijen met name op de invulling van de point-guard positie opnieuw moest puzzelen. Toch was het Vertom/Binnenland dat goed uit de startblokken kwam en direct een 0-4 op het scorebord liet aantekenen. Daarna hielden beide teams elkaar lang in evenwicht. Het spelbeeld van beide teams was hetzelfde. Twee teams die hard werkten, verdedigend de zaken voor elkaar leken te hebben, maar aanvallend de ene na de andere kans verprutsen. Na de eerste periode stond de stand van 6-12 op het scorebord, terwijl in de rust een verschil van 12-21 werd genoteerd.
Ook in het derde kwart deden beide teams niet voor elkaar onder met het missen van kansen, waarbij BC Virtus wel vaker de scores wist te verzilveren.

In het laatste kwart (34-20) zette de Werkendamse tegenstander meer druk op Vertom/Binnenland, waardoor veel balverlies werd geleden. Het verschil werd groter en de wedstrijd was gespeeld. Vertom/Binnenland kon aanvallend geen vuist maken. In de slotfase was er nog een incident Binnenlander Bas den Hoedt en Virtus-speler Ton Visser elkaar raakten. Voor scheidsrechter de Jeu reden op beide spelers direct van het veld te sturen. Een zware en gezien de wedstrijd onnodige beslissing. De eerste uitwedstrijd van het seizoen ging uiteindelijk met 58-26 verloren.

Na afloop was trainer/coach Eric Jan van Ooijen duidelijk ”Aanvallend kan en moet het veel beter. De komende week zullen we hard werken op de training om hier verbetering in te brengen”.

Volgende week staat de een thuiswedstrijd tegen WBB Giants op het programma. Op het centercourt van sporthal de Driesprong hoopt coach Alex Schaap weer over een complete selectie te kunnen beschikking. De wedstrijd begint om 17.30 uur.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.