Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 1 oktober 2018
Nipte winst 4Consult/Binnenland op debutant (Dames 1 Team)

Uitslagen en standen


De vrouwen van 4Consult/Binnenland zijn de start van de competitie begonnen met een nipte thuiszege op debutant Keyser Capital Martini Sparks. In de eigen sporthal De Driesprong stond de ploeg van coach Joost van Rangelrooy het grootste deel van de wedstrijd aan de verkeerde kant van de score, maar in de eindfase kon toch de winst met 69-65 toch in eigen huis worden gehouden. De thuisploeg speelde allesbehalve een goede wedstrijd en leek de tegenstander fors onderschat te hebben. Met name verdedigend en in de rebound was de ploeg te gemakzuchtig, maar de ervaring gaf uiteindelijk aan het einde van de wedstrijd de doorslag. De ploeg uit Groningen van coach Joyce Siderius-Bolman verdient echter een groot compliment voor de spelwijze en kan zeker dit seizoen voor verrassingen zorgen in de VBL.

4Consult/Binnenland start de wedstrijd prima en staat via Eline Kasius, Lisa van den Adel en Jamailah Adams binnen no-time op een 6-0 voorsprong, maar twee opeenvolgende driepunters van de Sparks maken het weer 6-6 waarna De Groningse ploeg via Jay-Eliza Burgos en Marit Siersema brutaal de leiding nemen. De thuisploeg speelt in een te laag tempo waar de Groningse formatie goed van profiteert en het kwart met een 18-25 voorsprong kan afsluiten. Aan de hand van Zera Butter komt 4Consult/Binnenland terug tot op 23-25 maar de Sparks blijven met scherp schieten (25-30) en weten die voorsprong bij rust zelfs te vergroten tot 31-38.

Na rust blijft de voorsprong van de Sparks lang rond de 7 punten hangen, 4Consult/Binnenland scoort wel iets makkelijker dan voor rust, maar verdedigend lukt het niet de juiste flow te vinden om de tegenstander van het scoren af te houden. Tot 41-48 blijft de marge hetzelfde, maar na een driepunter van captain Lisa van den Adel en een score van Zera Butter lijkt het tij te keren (46-48) en kort later wordt het kwart afgesloten met een 50-51 stand op het scorebord. In de eerste minuten van het 4e kwart wisselt de leiding in de wedstrijd veelvuldig maar na een score van Gabriëlle van den Bosch lijkt 4Consult/Binnenland de wedstrijd toch naar zich toe te trekken (63-59). Even lijken de Sparks nog aan te halen maar Lisa van den Adel, Zera Butter en wederom Gabriëlle van den Bosch zorgen ervoor dat de punten in Barendrecht blijven (69-65).

Scores: Zera Butter 20 (+ 6 rebounds), Eline Kasius 12, Jamailah Adams 10 (+ 8 rebounds, 5 steals), Lisa van den Adel 9, Maxime Essenstam 6 (+ 7 rebounds), Gabriëlle van den Bosch 6, Inez van Hulsen 4, Chermense van la Parra 2.

Aankomende weekend is er geen competitieprogramma. De volgende wedstrijd die voor 4Consult/Binnenland op het programma staat is daarom op zaterdag 13 oktober als om 21.00 uur in de eigen sporthal De Driesprong de tweede debutant in de VBL, Jolly Jumpers, op bezoek komt.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen River Trotters UIT
23-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 11-01

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.