Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 3 oktober 2018
Binnenland VU16-2 VS De Dunckers VU16-2 (Meisjes 16-2 Team)

Uitslagen en standen


De Meiden waren als team bezig met de warming-up toen de Coach binnen kwam. Goed geconcentreerd maar ondertussen ook de tegenstanders een beetje aan het bestuderen. Wie kan er schieten en lopen ze goede lay-ups. Na dat de wedstrijd ervoor was uitgelopen en we wat later konden beginnen werd het een beetje rommelig in het veld. Merith en Tulin mochten mee spelen met VU16-1 en daardoor hadden we alle bankspeelsters mee genomen. We waren nog aan het zoeken wie waar het beste stond en wie wat kon. Desire zag dit gebeuren en nam een time-out, en begon ons erg sterkt te coachen. Waar wij als speelsters het soms lastig vinden om de aanwijzingen uit te voeren lukte dit vandaag erg goed. We gingen ons aangeleerde spelletje spelen 1-Hoog/1-Laag en daardoor kwamen we makkelijker vrij en scoorde we veel. Stand na de eerste periode 19 – 7.

Periode 2 begonnen we weer sterk met wat door wisselen omdat Mayte al 2 fouten had in de eerste periode en Anouck last had van haar knieën ging het ondank alles erg goed. De bankspeelsters (Sema. Paula, Charity en Zoey) wisten de plekken er goed op te vullen. Doorpakken en gaan. De tegenstander nam steeds meer time-outs omdat we verder uit gingen lopen. Na een time-out kwamen de meiden van De Dunckers terug en met rust staat het 25 – 19.

Na de rust beginnen de meiden fanatiek want ze weten dat Merith en Tulin zo snel mogelijk onze kant op komen om nog een periode mee te kunnen spelen. Het fanatisme begint ervoor te zorgen dat we chaotisch gaan spelen. De Dunckers hebben hier profijt van en lopen op ons in tot dat we gelijk staan met 31 – 31. Desiré neemt een time-out en spreekt ons even goed toe. We kunnen dit winnen meiden als jullie je spelletje weer gaan spelen. En zo roept Desiré Vanaf de bank wanneer we 1-hoog gaan spelen. Dit gaat vrij soepel en we lopen weer uit. Stand na Periode 3 : 37 – 33.

Periode 4 begint net en Merith komt binnen rennen om haar tenue te halen en gaat zich heel snel omkleden. Ze heeft het idee dat we achter staan en Desire laat haar even in die waan. Merith gaat er gelijk in als ze omgekleed is zodat Mayte en Anouck even hun rust kunnen pakken. Ze Staat nog geen minuut in het veld of ze maakt haar eerste fout al. De meiden zijn blij dat ze erbij is en gaan er weer vol gas voor. Op het moment dat Merith aan het spelen is komt Tulin ook aangerent en kleed zich ook snel om. Merith heeft al door dat we voor staan maar Tulin nog niet. Ze komt aan bij de bank en ziet dat we voor staan en als Captain zijnde is ze enorm trots. Ook zij mocht nog even spelen. We hebben de wedstrijd afgesloten met alleen maar meiden van VU16-2. We hebben enorm hard gewerkt en zijn trots op elkaar. Eindstand 59 – 39.

Merith 4 pnt, Tulin 4 pnt, Mayte 8 pnt, Zoey 10 pnt, Paula 10 pnt, Charity 11 pnt, Sema 12 pnt.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.