Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenvrijdag 5 oktober 2018
Teampresentaties de sponsors onder de aandacht en jubileumgids (Businessclub .)


Afgelopen vrijdag was in bijzijn van sponsors en de pers de eerste businessclubavond. Eenieder werd ontvangen met een glaasje prosecco en uiteraard gratis consumptiebonnen. Het tijdschema was strak omdat Vetus/Binnenland V20 om 20.45u een thuiswedstrijd speelde. Henny Verschuren trapte de avond om 19u af, heette iedereen welkom, schetste het programma voor de avond  en gaf Lex van der Hulst en Leo den Hoedt voorts het woord. Allereerst werd geapplaudisseerd voor ale sponsors en businessclubleden: zonder hen geen topsport en geen faciliteiten voor talentontwikkeling binnen de vereniging.

Daarna werden nieuwe sponsors of sponsors waarvan het contract is aangepast in de schijnwerpers gezet: 4Consult, Renes, Luxaflex-Nederland, Hoogwerf Financieel Advies, Nirint Shipping, People Investors, Barendrechtyoga.nl, Paxpring/ Zeropackaging, Unive Zuid Nederland, Zwembad-dhz.nl en Jer. de  Fonkert BMW. Een korte teolichting per sponsor volgde en indien men aanwezig was werd men naar voren geroepen en werd in bijzijn van de pers het contract ceremonieel door de voorzitter Topsport Basketball Barendrecht en de sponsor getekend. Bij de nieuwe hoofd- en naamsponsor van Vrouwen Senioren Eredivisie 1 (VSE1), 4Consult uit Zwijndrecht, werd uiteraard iets uitgebreider stil gestaan.

Voorts volgde de teampresentatie van de meiden V20 eredivisie met hoofd- en naamsponsor Vetus en subsponsor Netzaken.nl. V20 startte als eerste omdat zijn zich daarna moesten gaan voorbereiden op de nog te spelen wedstrijd. Onder luid applaus zijn de meiden en de staf voorgesteld. Aan de nieuwe hoofdcoach, Rob Brand, werden een aantal vragen gesteld m.b.t. komend seizoen. Eenieder is daar positief geluimd over, dus dat klinkt goed! De wedstrijd die de meiden voorts om 20.45 speelden was niet best qua aanval, klaarblijkelijk hier en daar toch wat spanning, maar werd uiteindelijk wel ruim gewonnen  (zie separaat verslag).

Alle 42 sponsors werden deze avond in de schijnwerpers gezet. Na de teampresentatie van Vetus/Binnenland V20 volgde dan ook een eerste toelichting van bestaande sponsors en wat zij doen: Lely, Metalent, Binnenmaasgroep / WEMA, Care Cosmetics, 2Organics/Bioopjebord.nl, Contargo, Aarnoudse en Arcus. Na de eerste 9 in dit rijtje kwam als intermezzo de teampresentatie van Mannen Senioren Eerste divisie 1 (MSE1) met hoofd- en naamsponsor Vertom en subsponsors Dick de Jong hoveniers en Visgilde Leen de Jong. Ook de heren en de staf werden onder luid applaus voorgesteld. Ook hier een nieuwe coach, Alex Schaap, die door Leo den Hoedt stevig aan de tand werd gevoeld.

Na de teampresentatie van MSE1 werd een tweede groep van bestaande sponsors en/of businessclubleden benoemd en toegelicht: ABC Kwakernaat, Kiwa Nederland, Naturalesa, Peter Terlouw Tweewielers, Primera Barendrecht Centrum, MagnaCura, IVA Groep, Cor Supplements BV/Purofood en P & R Publishing.


Als laatste teampresentatie volgde het Vrouwen Senioren Eredivsie team met hoofd- en naamsponsor 4Consult, met al bannersponsers Floxx Solutions & Valuations , Questus Programma- & Project- & Interimmanagement, Chica’s Mode Dhr. en mevr. van Dalen, HOB Onderhoud en Beheer (ketel-vervangen.nl), en J&M VvE Beheer. De Dames zijn het seizoen al super goed gestart zijn door zaterdag 22 september jongstlede de Supercup te winnen, uit en tegen Grasshoppers, de vigerend lands- en bekerkampioen! Met trots werd de beker getoond en werden de dames en de staf, voorzien van een bloemetje voor deze eerste prijs, onder een daverend appalus voorgesteld. Ook hier werd de coach, Joost van Rangelrooy, aan de tand gevoeld met betrekking tot het komende seizoen.

Na de teampresentatie van VSE1 werd de laatste groep van bestaande sponsors en/of businessclubleden benoemd en toegelicht: Fruity King, Hillfresh International, KBV Koolmees Bouw en Verbouw, Nacsport, PEAK, AA / United Soft Drinks en Aad van Loon Sport.

Leo den Hoedt bracht de superloten van de Groteclubactie nog onder de aandacht (deze kunnen overigens nog steeds gekocht worden, svp dan even reply op deze mail). Leo had ze vorig jaar gekocht en heeft daar een weekend naar Newscastle aan over gehouden!

Als laatste presenteerde de Lex de Jubileumgids voor het 50 jarig bestaan. In samenspraak met de Bondt publishing en zeer nadrukkelijke betrokkenheid van Lex zelf, Marjolein van Rietschoten, Wim van de Hoek en Wendy Lagendijk is dit huzaren stukje, een prachtig dikke glossy, gerealiseerd. Lex dankt ook nog alle sponsors die hier hun bijdrage aan gegeven hebben, want zonder hen had dit niet tot stand kunnen komen.

Strak om 20.15 wordt het formele gedeelte door Henny afgesloten. BarendrechtNu vezocht alle sponsors mee te gaan voor op de foto. Niet iedereen had de tijd daar meer toe maar met de nog aanwezigen werd deze gemaakt in de sporthal evenals wat andere fotoshoots die aangevraagd waren.

Daarna is er nog lekker geborreld en kon men ook de wedstrijd van Vetus/Binnenland V20 bekijken. Al met al een zeer geslaagde avond!


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
970
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.