Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 8 oktober 2018
VU16-2 ook te sterk voor Crackerjacks VU16-1 (Meisjes 16-2 Team)

Uitslagen en standen


De meiden wisten van tevoren dat het team niet een grote competitie was dus liepen ze met zelfvertrouwen de zaal in. Toen ze aan kwamen zagen ze dat de tegenstander met 5 meiden waren en verwachtte niet veel. De Wedstrijd voor ons liep uit en zodra het veld vrijkwam, begonnen de meiden meteen met de warmup, hier hadden de meiden niet veel tijd voor door de uitgelopen wedstrijd.

En toen was het zo ver, het spel begon, ondertussen waren er meer meiden uit het andere team gearriveerd en waren ze met 10. De tip-off hebben de meiden in de pocket en de eerste punt wordt meteen gescoord door Binnenland. Ze beginnen er sterk onder het bord. Na het eerste kwart stonden de meiden voor met 16-6.

Tijdens de tweede kwart was er chaos op het veld doordat de meiden de posities niet goed konden vinden, maar dit maakte niet veel uit omdat de tegenstander daar ook problemen mee had. Na een Time-out van de coach en wat punten waar we aan moesten werken weten we elkaar weer wat beter te vinden en kunnen we ons spelletje beter lopen. We gaan de rust in met 28-12 voor Binnenland.

In het derde kwart worden er verschillende dingen geprobeerd op het veld die de meiden hebben geoefend tijdens de trainingen, dat gaat aardig goed. Ook proberen we een nieuw spelletje wat we even in de rust gelopen hebben en dit werkt heel erg goed. We komen weer vaak vrij onder het bord en scoren ook makkelijker. Alleen vergeten we soms terug te verdedigen en krijgen we een hoop fast breaks tegen. Dit kwart wordt met een score van 38-25 afgesloten.

De meiden moeten nu oppassen omdat de tegenstanders aardig wat scoren, maar blijven de leiding behouden. Er worden heel veel fouten over het hoofd gezien door de scheids maar de meiden blijven door bikkelen. We gaan steeds beter weer in de verdediging maar vergeten ook wel om samen te spelen en iedereen probeert voor de fouten mee te gaan maar helaas worden deze niet gefloten. Doordat we in een foute last komen met de Centers wordt het even lastig en spelen we even alleen five-out en iedereen weet de gaten in de verdediging te vinden. De meiden sluiten de wedstrijd af met een mooie score van 54-37.

Charity 2pnt, Zoë 2pnt, Paula 4pnt, Caitlin 4pnt,  Mayte 6pnt, Sema 14pnt en Tulin 22pnt.
 


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
970
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.