Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 9 oktober 2018
H2 van een vlakke eerste helft naar een veel betere tweede helft (Heren 2 Team)

Uitslagen en standen


Op zaterdag 6 oktober spelen we onze derde wedstrijd van het seizoen, en de eerste uitwedstrijd tegen Crackerjacks uit Amersfoort.

We beginnen goed aan het eerste kwart, waarin Vincent Clark direct 3 vrije worpen mag verzilveren. De zone van de tegenstander brengt ons niet in de war en we passen er lekker op los, helaas kunnen we de goede aanvallen niet afronden met een score. Zodoende kan de thuisploeg blijven aanhaken. Een slordig 1e kwart eindigt, met een score in de buzzer van Urvin Arnoud, op 15-17.

Wetende dat het eigenlijk niet slechter kan beginnen we vol goede moed aan het tweede kwart. Maar helaas blijven we slordig, zowel aanvallend als in de verdediging. Goede acties worden afgewisseld met minder goede. We kunnen geen vuist maken in de verdediging, en aanvallend is het matig. Einde eerste helft is het 28-28.

Het derde kwart begint beter. Met goede verdediging en scores van Reinier van Vilsteren, Dennis van der Graaf en Vincent Clark (31-38). Maar het is de verdediging waar het nu goed gaat, scores aan de kant van Crackerjacks zijn duur en wij maken de juiste keuzes. Einde van het derde kwart is de grootste voorsprong te noteren 42-48.

In het vierde kwart gaan we verder waar we het derde kwart mee geëindigd zijn. Goed verdedigen als een team, en de juiste keuzes maken in de aanval. Langzaam maar zeker groeit de voorsprong. In een van de weinige fast breaks zet Dennis van der Graaf met een dunk een punt op de wedstrijd. Als team winnen we achteraf ruim, en kunnen we moed putten dat we een vlakke eerste helft om kunnen zetten in en vele betere tweede helft. Eindstand 56 – 74.

Scores: Thomas de Weerd (22), Jelle Endeveld (0), Menno Endeveld (3), Floris de Jong (0), Reinier van Vilsteren (13), Dennis van der Graaf (9), Vincent Clark (15), Wouter Cabaret (7), Urvin Arnoud (5).


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
970
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.