Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 11 oktober 2018
Vertom/Binnenland H1 spelers uitgelicht: Dolf de Graaf, de center. (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Met zijn 2.04 meter is Dolf de Graaf de langste speler van het getalenteerde Vertom/Binnenland Heren 1. Het is vanzelfsprekend dat Dolf voor het gevaar onder de borden moet zorgen.

Deze sterke center is op 12-jarige leeftijd in Capelle aan de IJssel bij Cady met basketbal begonnen. Via de jeugdopleiding van Rotterdam Basketbal is Dolf bij in Barendrecht beland. Afgelopen seizoen maakt de 29-jarige Rotterdammer deel uit van het reserveteam. Dit seizoen zal hij als startende center voor het eerst een vaste waarde zijn bij Vertom/Binnenland.

“We hebben een compleet nieuwe groep, dus ik hoop dat we één team kunnen worden. Voor de rest hoop ik, dat wij technisch mooi basketbal kunnen laten zien”, aldus De Graaf, die aangeeft dat het seizoen geslaagd is als het team er gretig voor gevochten heeft. ”Verliezen is nooit leuk, maar ik verlies liever met een opgeheven hoofd wetende dat we er alles aan gedaan hebben, dan te winnen met een bank vol chagrijnige gezichten en een verdeeld team”.

Hard werken en plezier gaan dan ook hand in hand bij de lange Rotterdammer. Hij is opgegroeid met de film “Space Jam”, waarin Michael Jordan een hoofdrol speelde. Jordan is dan ook zijn jeugdidool.
Naast basketbal kan hij genieten van koken, klussen, films, muziek en lezen. En natuurlijk een biertje drinken met vrienden. Dolf de Graaf is afgestudeerd als Werktuigbouwkundig ingenieur en werkt als R&D Engineer bij “Woltman Piling & Drilling Rigs”.

Zijn favoriete quote is “There’s no such thing as a stupid question”. Hiermee doel ik dat het vergaren van kennis en ervaring gepaard gaat met vallen en opstaan. Dat is ook de uitdaging voor Vertom/Binnenland Heren 1. Om door hard te werken tegenslagen te overwinnen om uiteindelijk als team zich te handhaven in de landelijke eerste-divisie.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.