Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 16 oktober 2018
Vertom/Binnenland H1 spelers uitgelicht: Bas den Hoedt, de rookie. (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Bas den Hoedt is een aanstormend talent. Afgelopen seizoen speelde Bas in zowel Heren onder 20 als Heren 2. Daarnaast maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht van Vertom/Binnenland. Komend seizoen is Bas voor het eerst een vaste waarde in Heren 1.

Bas komt uit een echte basketbalfamilie. Zowel vader Leo als oom Ron speelden jarenlang voor Binnenland Heren 1, terwijl moeder Mary actief was in Dames 1. Verder was opa Frits jarenlang voorzitter van CBV Binnenland.

Den Hoedt basketbalt al vanaf zijn 5e jaar bij Binnenland. Hij kan op verschillende posities uit de voeten, maar op de guard-positie komt hij het beste uit de verf. Met zijn lengte van 1.95 meter heeft de 19-jarige Binnenlander hierbij een groot voordeel.

Naast basketbal houdt Den Hoedt van andere sporten en brengt hij graag tijd door met vrienden. Zijn favoriete speler is Lebron James: “Hij is echt een complete basketballer. Hij kan goed schieten, driven, verdedigen, alles. Hij heeft alles wat een basketballer nodig heeft. Daarbuiten neemt hij altijd zijn team op sleeptouw”,

Bas volgt een opleiding Communicatie aan de Rotterdamse Hogeschool. Hij loopt tot februari a.s. stage op de communicatie-afdeling van RTV Rijnmond.

Bas verwacht met het team een lastig jaar tegemoet te gaan. “We zijn op papier misschien niet het sterkste team van de competitie, maar we hebben wel spelers die alles op alles willen zetten voor het team en die-hard werken niet uit de weg gaan. We moeten het echt hebben van onze inzet aankomend seizoen maar dat gaat zeker goedkomen. Mijn seizoen is geslaagd als we met leuk basketbal goed kunnen meedraaien in de competitie, en daar gaan we alles aan doen!”, aldus de ras Binnenlander.
 


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Keyser Sparks UIT
12-10-2019, 15:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Wyba UIT
12-10-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u (

In de Tipp Inn
(Nog onder voorbehoud, maar houd die datum vrij!

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.