Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 14 oktober 2018
Vetus/Binnenland VU20 verslaat ook Grasshoppers (Dames 20-1 Team)

Uitslagen en standen


De meiden van Vetus Binnenland V20 bleven ook in hun derde wedstrijd ongeslagen. Een matige eerste helft werd gevolgd door een bijzonder sterke tweede helft. Mede door een 43-5 run die in het derde kwart werd ingezet werden de Grasshoppers van het veld gespeeld. De eindstand was 89-45 voor de Barendrachtse meiden.

Het begin van Vetus Binnenland was half goed. Verdedigend maakten ze het de tegenstander wel moeilijk genoeg, maar in de aanval werd niet het juiste niveau geleverd. Er werd te solistisch gespeeld en vanaf de vrije worplijn werd te veel gemist. Daardoor bleef de stand in evenwicht. Aan het eind van het eerste kwart stond er zelfs een 13-14 stand op het scorebord.

Het begin van het tweede kwart liep het iets beter in de aanval en na een driepunter van Beyza werd het 25-18. In laatste paar minuten viel de verdedigende druk echter weer wat terug. Dit resulteerde in een paar makkelijke scores voor de Grasshoppers. Met een ruststand van 30-26 in het voordeel van Vetus Binnenland V20 konden de meiden dan ook niet bij zijn.

Hetzelfde beeld leverde de eerste minuten van de tweede helft op. Na een paar minuten werd de verdedigende tactiek aangepast. Net als in de vorige week bleek de extra pressie die Vetus Binnenland V20 gaf, gekoppeld met het spelen in een hogere versnelling in de aanval een breekpunt voor de tegenstander. Ook de driepunter ging ineens lopen. In een korte tijd werd zo in het kwart de voorsprong van 41-35 uitgebouwd naar 58-35.

Een compliment voor de meiden dat ze hier geen genoegen mee namen, maar door gingen met hun energieke spel. Ook de zone verdediging die Grasshoppers neerzette maakte daar geen verschil in. De Binnenlanders lieten zien waartoe ze in staat zijn wanneer ze in verdediging en aanval voluit gaan. De voorsprong liep zelfs op tot 84-40. In die fase maakte Joska haar eerste officiële punten voor Vetus Binnenland VU20.

Een zeer verdiende en nuttige winst. Met 14 punten werd Simone topscorer. Maar het hele team verdient een dikke pluim, door het vertoonde spel in de tweede helft. Zonder uitzondering stond iedereen op. Een volgende stap in de ontwikkeling is om dit spel vanaf de eerste minuut te leveren.  De eerstvolgende kans daarvoor is de bekerwedstrijd tegen Loon Lions die volgende week zaterdag plaats vindt in Landsmeer.


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Keyser Sparks UIT
12-10-2019, 15:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Wyba UIT
12-10-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u (

In de Tipp Inn
(Nog onder voorbehoud, maar houd die datum vrij!

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.