Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 15 oktober 2018
Slecht start kost ongeslagen status H2 (Heren 2 Team)

Uitslagen en standen


Op 14 oktober treden we als heren 2 aan tegen Baros. Baros heeft een mindere seizoenstart, maar is een team met veel energie en werklust.

Deze werklust is in het begin bij onze eigen heren ver te zoeken, waardoor we snel op een 0-10 achterstand komen. We komen daarna snel terug naar een 9-10 stand, maar lijkt het lek nog niet boven. We missen een hoop vrije worpen, waardoor het eerste kwart eindigt in 20-24 voor de gasten.

Ondanks de wil om er een schepje boven op te doen, blijven de gasten uit Rotterdam een stapje voor hebben op ons spel. We blijven achter de feiten aan lopen en krijgen verdedigend geen grip om een voorsprong te nemen en vast te houden. Elke keer als we rond de gelijk stand komen, maken de studenten een kleine run van 6 of 7 punten. De eerste helft sluiten we af met een 40-47 achterstand, maar echt goed gespeeld hebben we nog niet.

Het derde kwart gaat verder waar de wedstrijd gebleven is, slordigheden in de aanval en verdediging. Baros kan zo uitlopen naar een 14 punten achterstand (40-54). Daarna is het stuivertje wisselen qua scores. Het gat voor het beslissende 43 kwart is verkleind naar 9 punten (57-66), maar er zal beter gespeeld moeten worden om deze achterstand om te zetten naar winst.

Het begin van het vierde kwart is duidelijk beter, eindelijk een run van de thuisploeg om het verschil naar 1 te brengen (65-66). Daarna is het weer baskets uit wisselen. We komen net een aantal baskets te kort om over Baros heen te gaan, en spelen de gasten de resterende tijd goed uit (72-78).

Scores: Thomas de Weerd (22), Jelle Endeveld (1), Menno Endeveld (5), Reinier van Vilsteren (8), Dennis van der Graaf (9), Vincent Clark (4), Urvin Arnaud (8), Kevin Karam (15).


Next Games
Vertom/Binnenland H1


4Consult/Binnenland VSE 1

Afval Loont Saldo
830
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Zaterdag 18-05 
aanvang 10:00u
in de Tipp InnBasketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.