Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 17 oktober 2018
Zware wedstrijd voor VU16-2 (Meisjes 16-2 Team)

Uitslagen en standen


De meiden waren op tijd in de sporthal en gingen snel omkleden en warmlopen alleen we hadden niet veel tijd omdat de wedstrijd voor ons was uitgelopen en de scheidsrechter ons niet meer tijd gaf. Ook hadden we beetje stress omdat Desire wat was vergeten en supersnel heen en weer naar huis moest en dus nog niet aanwezig was en Tulin (de captain) wist niet wat ze moest doen en wie of hoe de starting 5 waren. Desiré had via een app naar een ouder de starting 5 geappt en we konden toen toch beginnen. Uiteindelijk kwam Desire toch op tijd en had ze alleen de sprongbal gemist.

De starting 5 waren op het veld en de game kon beginnen de tegenstander maakte de eerste punten... we maakte ze het de eerste periode heel moeilijk en we konden het erg goed beperken tot 5 punten verschil na de eerste periode. Periode stand 10 – 15.

Maar het ging mis de tegenstander speelde beter en agressiever en waren een tikkeltje sneller als wij. Ze leiden de boel we maakte ze het moeilijk maar toch kwamen ze er altijd langs en tussendoor. Ze kwamen vaak tussen onze passes... Steel na steel kregen ze een Fast-Break en liepen ze erg uit in punten. We maken wel mooie acties alleen is de afronding niet wat het moet zijn en door de druk nemen we rare schoten. Anouck durft een 3 punt schot te nemen en die zit heel netjes vlak voor de rust. In de rust staan we ver achter maar geven de moed niet op om het ze moeilijk te maken. Rust stand 15 – 39.

Na de pauze gingen we de eerste paar minuten goed maar daarna was het moeilijk. We merkten dat we moe waren en de moed toch aan het verliezen waren. Maar we proberen elkaar moed in te spreken. Desiré geeft aan dat we hard werken en dat we de moed niet op moeten geven. We zijn pas een paar wedstrijden in het seizoen en hebben nog tijd zat om meer bij te leren, ook van deze wedstrijd leren we weer bij. Er worden aan onze kant veel fouten gemaakt en komen een beetje in fouten last. Met meer Center dan Guards wordt het nog lastiger. Veel door wisselen zodat de bankspeelsters energie houden om de bal op te dribbelen dan moet het goed komen. En dat blijkt ook wel in de 3e periode komen de meeste scores van de meiden van u14. Stand na Periode 3 29 – 52.

De meiden verliezen steeds meer de moed en er wordt minder door gewisseld, iedereen wil tot het uiterste gaan en dat laten de meiden ook zien. Tulin met een elle boog in haar ribben die even aangeeft last te hebben herpakt zich snel en speelt als een bikkel door. Anouck mag eigenlijk maar 20 minuten spelen omdat ze een knieblessure heeft en geeft ook aan last te hebben maar wil ook door gaan om te laten zien dat we niet zomaar opgeven. In de laatste periode scoort alleen Sema nog 1 keer en merken we dat we op zijn. De Tegenstander heeft een bank met een aantal meiden die zo snel rennen en overal tussen zitten. Ze hebben lengte en snelheid en daar zijn we niet aangewend meestal zijn wij het team met de meeste lange meiden. Tulin en Zoë krijgen allebei nog 2 vrije worpen maar helaas lukt dat ook niet meer.

We deden ons best tot het eind en we hebben ze het moeilijk gemaakt maar toch heeft de tegenstander helaas de winst gepakt. Eindstand 31 – 71.
 


Next Games
Vertom/Binnenland H1


4Consult/Binnenland VSE 1

Afval Loont Saldo
830
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Zaterdag 18-05 
aanvang 10:00u
in de Tipp InnBasketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.