Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 17 oktober 2018
Vertom/Binnenland H1 spelers: Ronald Schouten de spelverdeler (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Bij het jeugdige Vertom/Binnenland Heren 1 is Ronald Schouten op basis van zijn leeftijd een ervaren speler. Toch maakt de 31-jarige point-guard pas dit seizoen zijn debuut in de Barendrechtse hoofdmacht.

Schouten speelt al van jongs af aan basketbal. Hij is begonnen in het naburige Hendrik-Ido-Ambacht bij Flex Field Fighters. Na de overstap naar Barendrecht kwam Ronald Schouten vooral in de hogere herenteams uit. Afgelopen seizoen zetten de schutter de lijnen uit in het reserveteam van Binnenland. De 1.73 meter lange speler onderscheid zich door zijn inzet, betrokkenheid en feilloze driepuntsschoten.

Schouten vertolkt dit jaar een dubbelrol. Als assistent-trainer van het Binnenland U22-team begeleidt hij vanaf de kant talenten die de aansluiting zoeken bij Vertom/Binnenland. Op het centercourt van sporthal de Driesprong speelt Schouten samen in één team met deze talenten.

Over de doelstelling voor dit seizoen is Ronald duidelijk: ”Mijn seizoen is geslaagd als wij ons handhaven in de  1e divisie. Verder wil ik tevreden zijn over mijn over eigen prestaties in het veld”.

De in Barendrecht woonachtige Schouten heeft als favoriet quote: “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg”. Zijn favoriete basketballer is NBA-speler Kyrie Irving. De speler van Boston Celtics speelt eveneens op de point-guard én staat bekend om zijn geweldige balbehandeling.

De spelverdeler van Vertom/Binnenland Heren 1 werkt Hollandridderkerk, een grafimediabedrijf in het naburige Ridderkerk. Hier geeft hij invulling als Ordermanager, sale binnendienst en showroom verkoop fotografie. Dit past bij zijn andere hobby van Ronald namelijk fotograferen.


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Keyser Sparks UIT
12-10-2019, 15:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Wyba UIT
12-10-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u (

In de Tipp Inn
(Nog onder voorbehoud, maar houd die datum vrij!

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.