Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 20 oktober 2018
Vertom/Binnenland H1 spelers uitgelicht:Niels Ristier, ervaren kracht (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Bij het jeugdige Vertom/Binnenland Heren 1 is Niels Ritstier één van de ervaren spelers die het team moet dragen. Samen met Jasper de Groot is de 32-jarige Ritstier overgebleven van het Heren 1 team van vorig seizoen.

Hij zal dit seizoen één van de drijvende krachten zijn. en zijn ervaring willen overbrengen op het talentvolle team. Niels speelt als power-forward, is een sterke rebounder met een gaaf jump-schotje.
Over de doelstelling voor dit seizoen is Niels duidelijk: ”Dat we met deze relatief jonge en gemotiveerde groep enorme sprongen vooruit gaan maken individueel en met elkaar. “Mijn seizoen is geslaagd als wij als wij iedere wedstrijd het maximale gegeven hebben als team”.

Niels Ritstier is altijd een Binnenlander geweest. Al op 4-jarige leeftijd was hij in sporthal de Driesprong te vinden. Dat is niet natuurlijk raar als je weet dat vader Gerard al vele jaren in diverse functie bij de club actief is.

De vriendelijke speler van Vertom/Binnenland werkt bij een groenteveredelingsbedrijf waar zijn voornaamste taak het pilleren van zaden is. Daarnaast verricht ik nog werk als 3D/Multimedia vormgever. Naast basketbal zijn, Gamen, 3D vormgeven en Photoshop zijn hobbies.

Zijn favoriete basketballer is Jason Williams ”Door zijn onnavolgbare bewegingen en passes”
We sluiten af met de favoriete quote van Niels: “Aren't I lucky...I got a chunky bit!“


Next Games
Vertom/Binnenland H1


4Consult/Binnenland VSE 1

Afval Loont Saldo
830
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Zaterdag 18-05 
aanvang 10:00u
in de Tipp InnBasketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.