Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 22 oktober 2018
Vertom/Binnenland H1 spelers uitgelicht: Jasper van den Adel (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Jasper van den Adel traint al enkele jaren mee met het eerste team van Binnenland Heren 1. Afgelopen seizoen seizoen speelde Jasper in Heren 2, maar dit jaar heeft hij eindelijk een vaste plek in de selectie van Vertom/Binnenland veroverd.

Jasper komt uit een echte Binnenland-familie. Vader Leo speelde jaren in de Barendrechtse heren 1 team, terwijl moeder Judith, zussen Natalie en Lisa in het Dames1 actief waren/zijn.

Van den Adel basketbalt al vanaf zijn 10e jaar bij Binnenland, de enige club waar hij ooit voor uit kwam. Met zijn lengte van 1.95 meter speelt Jasper als een (grote) forward. Zijn belangrijkste wapen is een goed afstandsschot.

Naast basketbal is Van den Adel ook regelmatig in de sportschool te vinden. Daarnaast  vindt hij het eerlijk om zich thuis terug te trekken met een goed boek. Zijn favoriete speler is Lebron James: “De manier waarop hij spel heeft ontwikkeld en hoe hij zijn kracht kan combineren met finesse in zijn spel”.
Jasper combineert een opleiding voor ICT beheerder met mijn werk binnen de ICT van BIS Nederland.
“Ik verwacht dat komend seizoen zowel voor ons als team als voor iedere speler individueel heel leerzaam gaat zijn en dat wij ons gedurende het seizoen steeds verder gaan ontwikkelen”, aldus Van den Adel.

Voor de Binnenlander is het seizoen geslaagd: “Als wij onze positie in de eerste divisie kunnen handhaven, als team kunnen groeien en ontwikkelen en richting een niveau kunnen werken waarbij promotie mogelijk is”.


Next Games
Vertom/Binnenland H1


4Consult/Binnenland VSE 1

Afval Loont Saldo
830
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Zaterdag 18-05 
aanvang 10:00u
in de Tipp InnBasketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.