Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenvrijdag 19 oktober 2018
Mini van de week is Robin de Groot (Kanjer van de week .)


Bij Binnenland is het al jaren de gewoonte de mini van de week uit te nodigen. Deze mini, onder 8/10/12-speler, mag bij Dames 1 of Heren 1 bij de wedstrijd op de bank plaatsnemen en zo de wedstrijd van dichtbij meemaken, het coachpraatje meebeleven en meedoen aan de warming-up. De eerste mini van de week in het seizoen 2018-19 is Robin de Groot.

Robin is al bijna een veteraan in basketballand. Hij speelt in jongens onder 12-1. Hij is aan zijn zesde seizoen bij Binnenland bezig. De achtste groep leerling van de Groen van Prinsterer School traint twee soms drie keer per week en is niet weg te slaan bij zijn eigen basket in de tuin of van het basketbalveldje in de buurt. Papa Jasper de Groot is zijn idool bij de club. Hij heeft hem geïntroduceerd bij deze fantastische sport en inspireert Robin nog steeds, want hij komt uit voor Heren 1.

Ambitie heeft Robin ook: hij wil, net als een ander idool Stephen Curry, uitkomen voor zijn het nationale team en dan het liefst de 3x3-versie. Als je dan toch ambitieus bent dan gelijk goed: Robin wil met de 3x3 in de toekomst naar de Olympische Spelen.

Binnenland wenst Robin veel plezier bij Heren 1 en veel succes met zijn basketbalcarrière.


Next Games
Vertom/Binnenland H1


4Consult/Binnenland VSE 1

Afval Loont Saldo
830
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Zaterdag 18-05 
aanvang 10:00u
in de Tipp InnBasketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.