Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 22 oktober 2018
De U16-1 mannen van Zeropackaging pakken flink uit (Jongens 16-1 Team)

Uitslagen en standen


Zaterdag stond de topper tussen twee ongeslagen teams op de planning. Zeropackaging/Binnenland jongens U16 tegen Ball uit Weert. Op papier was Weert koploper met een beter scoresaldo dus het zou een spannend potje moeten worden. De Barendrechters van Zeropackaging/Binnenland stonden echter op scherp en kenden alleen bij 2-3 een achterstand. Maar vervolgens kregen de talrijke toeschouwers een heuse basketball show te zien.

Een felle verdediging en flitsend samenspel leverden de mooiste scores op. Daan Docter met drives en schoten en Stijn Visscher waren lekker op dreef. Toen de rookgordijnen waren opgetrokken stond er na 1 periode en gedroomde score van 29-6 op het scorebord. Een geschrokken Weert probeerde het tij te keren maar het ontketende Zeropackaging/Binnenland was niet meer te stoppen. Quin Faase en Raymond de Bruin met een paar afstandsbommen (3 punters) en Wouter Jansen stonden op scherp en onder het bord wist Kai van Wijngaarden Weert te stoppen. De coaches Amrith en Ron keken elkaar eens aan toen er bij rust een stand van 63-21 op het scorebord stond. Echt een topprestatie!

Na de pauze werd er iets teveel gedribbeld en dat leverde ook wat minder scores op. Stef Erkelens wist met goeie drives en een afstandsbom de score weer op te voeren. Toen ook Djayden Baas een serie scores neerzette en Stijn Visscher nog een spetterdunk plaatste kwam er een 84-29 tussenstand op het bord. De vierde periode ging Zeropackaging/Binnenland vrolijk door. Kent Postema plukte elke rebound en wist aan de andere kant met een aantal mooie “Kent-specials”  te scoren. Zonder ook maar een moment te verslappen denderde de Zeropackaging/Binnenland trein naar een veelzeggende 115-41 overwinning en konden de spelers van een verdiend applaus van de aanwezige toeschouwers genieten.  

En nu even 2 weken geen wedstrijd Jerom vanwege de herfstvakantie.


Next Games
Vertom/Binnenland H1 versus BAL
1-12-2018 18:354Consult/Binnenland VSE 1 versus Keijser Capital Martini Sparks UIT
24-11-2018 19:00


Afval Loont Saldo
230
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
17 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.