Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 28 oktober 2018
Vetus Binnenland V20 blijft indruk maken (Dames 20-1 Team)


De meiden van Vetus Binnenland V20 beginnen steeds beter in vorm te komen. Tegen HSV uit Haren, dat tot heden slechts één keer had verloren, maakte het team indruk door eenvoudig en ruim te winnen. Na een al beslissende ruststand van 47-23 werd met soms oogstrelend basketball een 84-48 overwinning geboekt. Er waren zelfs drie topscoorders. Chermensa, Beyza en Simone hadden elk 18 punten.

In tegenstelling tot de vorige wedstrijden begonnen de meiden gelijk lekker aan de wedstrijd. De verdediging sloot goed en in de aanval werd er mooi gecombineerd. Na zo’n 5 minuten was de stand 12-3 en leek een monsterscore bereikbaar. Toen verslapte de focus helaas waardoor de Harense tegenstander in het spoor kon blijven. Wel een mooi hoogtepunt in het eerste kwart was de score naar 18-10 door Imke, die na een afwezigheid van 1,5 jaar haar eerste punten liet noteren. Uiteindelijk werd het eind van het kwart bereikt met 23-15.

De start van het twee kwart was ook goed. Met enkele inside scores ging de voorsprong naar de dubbele cijfers. Vervolgens werd net als in de vorige wedstrijden even verdedigend en aanvallend gas gegeven. Driepunters en mooie fast breaks waren het gevolg en zo werd het kwart met een 14-0 run afgesloten.

De bedoeling was om de tweede helft een passend vervolg aan de fraaie eerste helft te geven. Helaas zat dat er niet in. In de aanval was de teamfocus weg en in de verdediging werden teveel makkelijke scores weg gegeven. Met een alleszeggende periodestand van 19-16  werd de voorsprong “slechts” naar 66-39 gebracht. Het vierde kwart was voor de statistieken. Het niveau was wel beter dan in het derde kwart, vooral verdedigend. Zo werd ontspannen naar het eind toe gewerkt en de dik verdiende winst genoteerd.

Nog steeds zit er een stijgende lijn in het spel. Deze wedstrijd werden er 19 assists genoteerd en 39 turnovers afgedwongen. Het is interessant om te zien hoe ver het team nog kan komen wanneer de stijgende lijn verder wordt doorgezet. Volgende week is Eindhoven de eerstvolgende tussenstop op die weg. Finalist van vorig seizoen Almonte is dan de tegenstander.


Next Games
Vertom/Binnenland H1


4Consult/Binnenland VSE 1

Afval Loont Saldo
830
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Zaterdag 18-05 
aanvang 10:00u
in de Tipp InnBasketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.