Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 5 november 2018
MU14-1 verslaat hekkensluiter Marathon (Jongens 14-1 Team)

Uitslagen en standen


Afgelopen zaterdag stond voor de jongens van KIWA/Binnenland 14-1 het thuisduel tegen Marathon op het programma.

Vooraf had coach Zefanya duidelijk gemaakt dat hier een kans lag om het doelsaldo wat op te krikken en het was duidelijk te zien in het eerste kwart dat de jongens dat goed begrepen hadden.
In tegenstelling tot de vorige wedstrijden wordt er erg fel gestart en de Zeeuwen weten zich geen raad met de felheid van Binnenland. Luka en Tim hebben het vizier op scherp staan en Yanick mikt er een driepunter in waardoor het na de eerste periode 39-10 staat. Het is duidelijk voor de tegenstander dat er vandaag helemaal niks te halen valt in de Driesprong.
Ondanks dat er in het tweede kwart wat eenvoudige lay-ups worden gemist, wordt erop dezelfde wijze doorgegaan en gaan we rusten met 51-20.
Na de rust nemen onze mannen wat gas terug, windt de coach zich hierover op en worden de beoogde 100 punten ineens een uitdaging. De felheid is er wat vanaf en er sluipen meer slordigheden in het spel. De tegenstander is echter te zwak om ons pijn te doen en de jongens hebben dat uiteraard in de gaten.
In het laatste kwart nemen Yanick en Morris nog een serie punten voor hun rekening, valt het team daarna toch weer terug en weet de nummer laatst nog tot 47 punten te komen. De boys van Binnenland hebben echter het dubbele aantal, eindstand 94-47.

Volgende week tegen Bouncers, de ongeslagen nummer één. Wanneer de jongens de hele wedstrijd de strijdlust en mentaliteit van de eerste helft kunnen opbrengen, gaan we het hen zeker lastig maken.


Next Games
Vertom/Binnenland H1


4Consult/Binnenland VSE 1

Afval Loont Saldo
830
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Zaterdag 18-05 
aanvang 10:00u
in de Tipp InnBasketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.