Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 5 november 2018
Vertom/Binnenland Heren 1 verliest opnieuw in eerste minuten (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Net als een week eerder tegen BC Vlissingen verloor Vertom/Binnenland Heren 1 de wedstrijd tegen Pendragon in de eerste 4 minuten. De opgelopen achterstand (0-11) kon ondanks verwoede pogingen niet meer worden gedicht: 62-73.

Vooraf had Vertom/Binnenland al de verwachting dat het een moeilijke wedstrijd in Tilburg zou worden. Een wedstrijd op een late vrijdagavond op een sfeerloos universiteitsterrein. Bovendien was de 2.04 meter lange center Dolf de Graaf niet van de partij. Hierdoor werd aan kracht onder de borden ingeleverd.

De nederlaag van vorige week tegen BC Vlissingen werd afgelopen week uitgebreid besproken. Toen speelde Vertom/Binnenland door een zwakke start binnen 5 minuten een kansloze wedstrijd. Tegen Pendragon moest het anders. Vanaf het begin moest er direct veel druk op de Tilburgse opponent worden gezet.

Helaas startte de ploeg van coach Alex Schaap en Eric-Jan van Ooijen ook dit keer niet scherp. De vrije schoten werden niet benut en verdedigend had Binnenland geen antwoord op de thuisploeg.
Binnen 4.10 stond een achterstand van 0-11 op het bord. Na een time-out kwam Vertom/Binnenland beter voor de dag. Aan het einde van het 1e kwart was het verschil tot redelijke proporties teruggebracht: 16-21.

In periode 2 golfde het spel op en neer. Na 5 minuten werd het kleinste verschil genoteerd: 23-27.
Wat de Barendrechters ook probeerde het verschil kon helaas niet worden gedicht. De ruststand werd bereikt met een overbrugbare marge van 6 punten: 33-39.

De pauze werd afgesproken om een extra druk te zetten in de aanval en naar de goede kansen te zoeken. Helaas startte Vertom/Binnenland opnieuw te slap. Pendragon profiteerde en bouwde het verschil na 6 minuten verder uit tot 38-50. Door veel te wisselen zetten coaches Schaap en Van Ooijen de Barendrechters weer op het juiste spoor.

Aan het begin van de 4e kwart bij een 54-49 stand miste Binnenland een vrije lay-up. Pendragon profiteerde door direct aan de andere kant te scoren. In plaats van de aansluitingstreffer te realiseren werd het verschil weer snel 10 punten: 54-64. Uiteindelijke speelde Vertom/Binnenland een verloren wedstrijd welke met een stand van 62-73 eindigde. De 18-jarige point-guard Elaynio Bellel schoot zich met 21 punten in de dubbele cijfers.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
970
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Basketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.