Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 6 november 2018
Topklassering voor Zeropackaging/Binnenland jongens U16 (Jongens 16-1 Team)

Uitslagen en standen


Zaterdag was er de regioderby tegen het eveneens ongeslagen en sterke team van Rotterdam. De mannen van Zeropackaging/Binnenland U16 waren zeer gebrand op een goed resultaat en waren op de geblesseerde center Job Naaijer na allemaal topfit. 

Onder aanvoering van een sterk spelende aanvoerder Stef Erkelens vlogen de Binnenlanders vol de wedstrijd in. Met snel aanvalsspel en goede schotkeuzes en sterke rebounding (Kent Postema) kwam Zeropackaging/Binnenland na 5 minuten op een 14-3 voorsprong en vluchtte Rotterdam in een time-out.

Binnenland liet zich een paar keer verrassen over de baseline en bij het einde van het eerste kwart stond er slechts 19-13 op het scorebord. Een onrustige fase met teveel en te snelle schoten bracht Rotterdam bij 23-21 terug in de wedstrijd. Een time-out van Zeropackaging/Binnenland gaf het gewenste resultaat en met Stijn Visscher aan het scorekanon gesteund door Raymond de Bruin en Quinn Faase met een mooie “inleggers” plaatste de Barendrechters een 8-0 run. Toen ook Djayden Baas z’n punten scoorde stond er ineens een riante voorsprong van 43-26 op het scorebord.

Ondanks de waarschuwing in de rust dat de start van de derde periode belangrijk zou zijn kroop Rotterdam toch weer tot 49-39 dichterbij. Maar op dat moment was het tijd voor “And One man” Daan Docter om zich met de score te bemoeien. Met 3 verre 3 punters ontnam hij Rotterdam de illusie op een positief resultaat. Goed verdedigend werk van Kai van Wijngaarden (sterke rebounds) en goeie drives van Wouter Jansen bracht Binnenland een fraaie 63-43 stand na de derde periode. Natuurlijk was in deze periode ook de knallende dunk van Stijn Visscher een mentale boost voor Zeropackaging/Binnenland en een spectaculair moment voor het talrijke publiek.

Het 4e kwart leek verder een hamerstuk bijna  een stand van 74-54 maar wat slordig balverlies resulteerde in een “onrustig” einde van de wedstrijd maar de Barendrechters konden de winst en de eerste plaats opeisen met een keurig eindstand van 80-65. 

Zeropackaging/Binnenland blijft na 6 wedstrijden ongeslagen en dus de fiere koploper in de 2e divisie.

Fotoreportage door Jan-Willem Visscher >>>>>


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
1030
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.