Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 8 november 2018
Kanjer-van-de-week Quinten van Dam (Kanjer van de week .)


Zaterdag, 10 november is kanjer Quinten van Dam erbij op de bank bij Heren 1. Quinten is 11 jaar en zit in groep 8 van OBS Portland. Hij speelt in X12.2 en komt al twee jaar met veel plezier naar De Driesprong. Trainen doet hij op dinsdag en vrijdag en het spelen van wedstrijden vindt hij helemaal te gek. Quinten is de eerste in zijn familie met het basketbalgen. Tijdens de gym op school is deze kanjer in contact gekomen met basketbal en hij was gelijk verkocht.

Het is de eerste keer dat Quinten bij heren 1 komt kijken en hij mag dat gelijk vanaf de bank als kanjer van de week doen. Hij weet wel zeker dat hij hierna vaker bij de heren komt kijken.

Op de vraag wat hij wil bereiken met basketbal, antwoordt Quinten dat hij zoveel mogelijk wil spelen en dan ziet hij wel waar het eindigt. Als favoriete speler heeft Quinten een voorkeur voor Michael Jordan. Ook al speelt His Airness niet meer, hij blijft het grote voorbeeld voor deze jeugdspeler, die toevallig of misschien ook niet, Michael als tweede naam heeft. Toen Quinten in Miami op vakantie was heeft hij veel basketbalwedstrijden op tv gezien. Hij kwam dan ook vol inspiratie terug van deze reis en dat is te zien op het veld, zegt zijn trainster Esther. De lange arme en benen zijn er al, dus met veel trainen heeft Binnenland er weer een talentvolle kanjer bij.

Binnenland wenst Quinten veel plezier op de bank bij Heren 1.


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.