Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 10 november 2018
12-1 vs Hurricanes X12-2 (Meisjes 12-1 Team)

Uitslagen en standen


Zaterdag, 10 november. V12-1 reist af naar Spijkenisse voor de ontmoeting met Hurricanes X12-1. V12-1 treedt in vaste, vertrouwde formatie aan: Jasmijn, Nina, Chloë, Sophie, Eve, Mexx, Moira, Mea, Quinte en last but nog least Justina. Wat in deze competitie opvalt is dat de Bikkels gedisciplineerder warmlopen dan de tegenstanders. De focus is deze wedstrijd alleen nog niet zo vroeg aanwezig, de dames slapen nog een beetje. Daarom komt de wedstrijd traag op gang. Hurricanes opent de score, Mea reageert attent samen met Justina en Jasmijn. Eind periode 1: 5-9.

Er is werk aan de winkel, het verdedigen moet veel attenter en vooral dichterbij. Coach Annemarie heeft geen megaphone nodig om dit duidelijk te maken. The Hurricanes heeft één bijdehante speler, die geleerd heeft zo dicht langs zijn medespeler te dribbelen dat hij die als screen kan gebruiken. De verdediging hiervoor is nog niet geoefend, dus kan de speler in kwestie een aantal keer succesvol naar de ring of een pass verzorgen. Nina, Eve en Sophie vinden echter dat de aanval de beste verdediging is en maken dan ook korte metten met de tactiek van de tegenstander door de bal te stelen of te rebounden en zelf een lay up-salvo af te vuren: 5-28.

De juryleden zijn onervaren, maar doen hun werk zo goed mogelijk, toch is er op het digitale sheet alleen een verdeling in periode 1, 7 en 8. Het is zelfs zo dat aan de coach van The Hurricanes, Belinda v.d. Basch, een score is toegekend. Coaches Judith en Annemarie zijn hier jaloers op, want gezien hun basketbalverleden, zouden zij wat graag weer eens scorend op een sheet verschijnen. De eindstand 16-68 wijkt dan ook af van het scoreoverzicht per persoon. The Hurricanes hebben daar 14 punten. Het mag duidelijk zijn dat bij deze enorme verschillen in scores De Bikkels daar geen punt van maken.

Sophie laat zien dat zij een fantastische versnelling in haar dribbel heeft, waardoor zij vaak vrij spel naar de basket heeft en daarbij scoort zij vanaf de vrije worplijn ook. Quinte is haar mannetje de baas en tikt drie keer de bal bij hem weg, waarna ze zelf een lay up in kan zetten. Jasmijn zorgt dat zij ieder kwart een balletje scoort, Justina maakt een score uit haar aanvalsrebound, een mooie vrije worp en een lay up uit een reverse stap. Het is een greep uit de vele kansen die de meisjes pakken.

De Bikkels krijgen de opdracht mee goed te passen naar vooruitlopende vrije speelsters. Die opdracht wordt goed uitgevoerd, maar de opdracht om georganiseerd de bal in te nemen, vergt te veel van de meisjes. De meisjes hebben een neus voor ballen die niet goed vastgehouden worden en zorgen dan ook voor een tiental sprongbalsituaties. Mexx ziet haar kans schoon om raak te schieten na een mooie pass van Eve. Justina, Moira en Eve weten hun tegenstanders met succes met stop-stap, stap-reverse of andere leuke schijnbewegingen te passeren en scoren. Iedereen is deze wedstrijd aanvallend succesvol en het samenspel wordt steeds beter.

Stiekem begint een droom steeds groter te worden ..... Wij bikkelen verder, wij dromen groot, wij werken hard. Eindstand: 16-68 (of is het nou 14?)

Scores: Jasmijn: 8; Nina: 3; Chloë: 4; Sophie: 6, Eve: 18; Mexx: 2; Moira: 4; Mea: 10; Quinte: 6; Justina: 7

Zaterdag, 24 november, 16.30 uur BV Squirrels X12-3 vs CBV Binnenland V12-1

 


Next Games
Landslake Lions - Binnenland V18 2e game F4 (Landsmeer)
10-05-2019, 20:00uBinnenland V20 - Batouwe
2e game F4 (Driesprong)
11-05-2019, 15:15u


Afval Loont Saldo
930
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Basketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.Startoernooi 31 en 31 augustusSeizoensafsluiting feest en mixtoernooi 15 juni
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.