Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 11 november 2018
Vetus/Binnenland V20 schiet tekort (Dames 20-1 Team)

Uitslagen en standen


De meiden van Vetus Binnenland hebben het vrijdag niet kunnen redden tegen koploper Landslake Lions. In een goede eerste 25 minuten werd zorgvuldig zelfs een ruime voorsprong opgebouwd. Tien slechte minuten volgeden waarin Vetus Binnenland het spoor bijster raakte en de schoten ook niet vielen. Hierdoor konden de gasten de verhoudingen omdraaien en met de winst huiswaarts keren. Ondanks het verlies blijven de Barendrechtse meiden bovenin meedraaien.

Na de mindere wedstrijd een week eerder was Vetus Binnenland erop gebrand om beter voor de dag te komen tegen de kampioen en koploper uit Landsmeer. In het begin hielden de ploegen elkaar in evenwicht en ook het spelbeeld was gelijk opgaand. In het tweede kwart waren er enkele tactische aanpassingen, waarna de Binnenland motor begon te draaien. Met bovendien twee gescoorde driepunters grepen de meiden een voorsprong en hielden die met een 23-10 tweede kwart knap vast. Het enige wat jammer was, was dat de aanvallende scherpte toch ontbrak met 6 gemiste vrije lay-ups. De rust kwam daardoor met 37-26 in Barendrechts voordeel.

Ook het begin van de tweede helft leek er geen vuiltje aan de lucht. De voorsprong werd verder uitgebreid tot maximaal 44-28 na vier minuten. Hierna stortte het spel volledig in. De schoten vielen niet meer, maar ook verdedigend lieten de meiden steekjes vallen. Daardoor kwam de tegenstander terug in de wedstrijd en namen ze aan het eind van het derde kwart zelfs de leiding met twee punten verschil: 47 – 49. Ook het begin van het vierde kwart kon Vetus Binnenland geen goed doen. Na vier minuten was het verschil opgelopen tot acht punten (49-57). Hierna konden de meiden met een laatste krachtsinspanning nog wel terugkomen tot 60-67 in de laatste minuut, maar daar bleef het bij.

Jammer dat het na de goede eerste 25 minuten stokte. Wel heeft het aangetoond dat Vetus Binnenland voor niemand onder doet, als er in de aanval als team wordt gespeeld en verdedigend de focus en toewijding er is. De punteninbreng was nu te beperkt gebleven tot 3 speelsters (Cher 22, Simone 18 en Anique 8). Het is nog onduidelijk of er komend weekend een wedstrijd is. De bekerwedstrijd tegen Jolly Jumpers staat op het programma, maar er zijn problemen met de beschikbaarheid van de zaal.


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.