Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 13 november 2018
Monsterscore voor Zeropackaging/Binnenland jongens U16 (Jongens 16-1 Team)

Uitslagen en standen


Zaterdag stond voor de Barendrechters de verre uitwedstrijd tegen het onderaanstaande Marathon op het programma. Met interim-assistentcoach Job Naaijer op de bank leek het op de voorhand een makkelijke wedstrijd maar als doel stelde coach Ron Baan een maximale score van de tegenstander van maximaal 35 punten. Zeropackaging/Binnenland startte zeer sterk en onder aanvoering van captain Stef Erkelens en Wouter Jansen werd, ondanks een snelle time-out van Marathon, een overtuigende 15-0 voorsprong genomen.

Met gevarieerd aanvalsspel, snelle breaks en afronding onder het bord stond er na 1 kwart een overtuigende 32-2 stand op het bord. Zeropackaging/Binnenland pakte in het 2e kwart goed door en de ene na de andere interceptie volgde en werd afgerond door mooie scores van Raymond de Bruin en  de lekker spelende Djayden Baas. Natuurlijk kwam Stijn Visscher ook nog uit het plafond met een knetter harde dunk. Vervolgens strooide Daan Docter, als een soort zwarte Piet, een paar fraaie assists waarop eenvoudig gescoord kon worden.

De ruststand was veelzeggend 67-8.

Het volgende kwart walste Zeropackaging/Binnenland over Marathon heen en kwam tot een indrukwekkende score van 39 punten (11-106). Debutant Thomas Besemer drukte zijn eerste 4 punten en Kai van Wijngaarden was ook lekker op dreef met intercepties en scores. Wederom een “skyscraper-dunk” van Stijn deed het meegereisde publiek goed. En vervolgens pakte Quinn Faase lekker uit met een tweetal afstandsknallen ook wel “driepunters” genoemd.

Stand na de derde periode was 106-11.

Kent Postema bleef in het vierde kwart lekker scoren met “Kent-specials” en natuurlijk weer een karrevracht aan rebounds. Verdedigend werd het allemaal wat slordig en Marathon kon ineens wat punten scoren. Met een monsterscore van 133-28 gingen de punten mee in de tas naar Barendrecht. De ongeslagen status van Zeropackaging/Binnenland bleef wel heel eenvoudig in stand.  


Next Games
Landslake Lions - Binnenland V18 2e game F4 (Landsmeer)
10-05-2019, 20:00uBinnenland V20 - Batouwe
2e game F4 (Driesprong)
11-05-2019, 15:15u


Afval Loont Saldo
930
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Basketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.Startoernooi 31 en 31 augustusSeizoensafsluiting feest en mixtoernooi 15 juni
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.