Renes.

Renes.







Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingen



zaterdag 24 november 2018
Vetus/Binnenland V20 wint gemakkelijk (Dames 20-1 Team)


Op zaterdag hebben de meiden van Vetus Binnenland weer de goede draad van het winnen opgepakt. In Utrecht werd tegen Cangeroes gemakkelijk gewonnen met 78-47.  De winst kwam regelmatig tot stand en na een ruststand van 17-31. Alle 10 speelsters die meededen scoorden.

De opening van de wedstrijd was gelijk voor Vetus-Binnenland. De meiden hadden er zin in na een wedstrijdloos weekend. Na enkele minuten stond er al 0-10 op het scorebord met onder andere twee fraaie driepunters van Eva. Hierna gingen de teams gelijk op, waardoor het eerste kwart werd afgesloten met een 5-15 voorsprong.

Net als in het eerste kwart startten de Barendrechtse meiden goed en geconcentreerd. Nu was het vooral Evianne die weer ouwerwets op dreef was, zowel aanvallend als verdedigend. Bij een 7-23 tussenstand was het gat definitief geslagen. Ook net als in het eerste kwart zakte het niveau daarna terug. Er werd niet goed gerebound en in de verdediging kreeg Cangeroes teveel ruimte. Daardoor konden zij weer bij blijven en bij de rust was het gat zelfs iets geslonken.

In de tweede helft gooide de thuisclub alles wat ze hadden in de strijd en daarom hielden de teams elkaar in het veld in evenwicht. Cangeroes kwam zelfs nog even terug naar 29-40. Sterk van Vetus-Binnenland was het dat ze in tegenstelling tot de wedstrijd tegen Lions nu niet in paniek raakten en koelbloedig de voorsprong weer uitbouwden. In enkele minuten stond er een bevrijdende 29-49 op het scorebord.

Via 31-51 na het derde kwart ging Vetus Binnenland verder door, waarbij er ook nog tijd was om enkele tactische dingen uit te proberen.  De voorsprong werd nog verder uitgebouwd en bij de tegenstander, die de hele wedstrijd hard had gewerkt, was de pijp op. De laatste score was voor de goed reboundende Eugenie en daarmee was de makkelijke winst een feit.

Met de winst klimt Vetus Binnenland naar de derde plaats. Volgende week is er weer een thuiswedstrijd. Vrijdag om 21:00 is Apollo de tegenstander.






Next Games
Landslake Lions - Binnenland V18 2e game F4 (Landsmeer)
10-05-2019, 20:00u



Binnenland V20 - Batouwe
2e game F4 (Driesprong)
11-05-2019, 15:15u


Afval Loont Saldo
930
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Basketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.



Startoernooi 31 en 31 augustus



Seizoensafsluiting feest en mixtoernooi 15 juni




Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.