Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 25 november 2018
v12-1 vs Squirrels X12-3 (Meisjes 12-1 Team)

Uitslagen en standen


Zaterdag, 24 november treedt V12-1 aan tegen Squirrels X12-3. Na een rustperiode van twee weken en een bezoek aan de Orange Angels in Amsterdam, 17 november, zijn de Bikkels geïnspireerd door het mooie optreden van onze Nationale Ploeg. Beladen met handtekeningen en met een mooie teamfoto samen met de Angels op zak, wordt het tijd om het geleerde weer in praktijk te brengen.
Coaches Judith en Annemarie geven de opdracht mee om de oefenstof van training mee te nemen naar het veld. Innemen van de bal, insnijden, bal meegeven, passeerbewegingen, inhalen van man en bal verdedigend, het wordt niet voor niets op trainen geoefend.

Periode 1 en 2 kan Squirrels de wedstrijd nog volgen. Nina, Jasmijn, Sophie, Mexx en Quinte openen het eerste kwart. Jasmijn scoort, gevolgd door Quinte met twee vrije worpen, gevolgd door Nina met één rake vrije worp. Jasmijn en Quinte zetten hun scores voort, maar Squirrels volgt met een lay up en afstandsschot. Periode 1: 5-9.

Chloë, Mea, Eve, Justina en Moira nemen het stokje over. Chloë zorgt voor 5-11, maar dan maakt Squirrels twee vrije worpen uit een fout van Mea. 7-11. Het lijkt een echte wedstrijd te worden. Dan zorgt Justina voor een lay up en twee rake vrije worpen en Mea volgt met twee lay ups. Mea krijgt een tweede persoonlijke fout, maar Squirrels kan de vrije worpen niet verzilveren en dus is er een serieuze optie op de overwinning genomen. Periode 2: 7-19

Sopie scoort uit een aanvalsrebound gevolgd door Mexx, Jasmijn, wederom Sophie en nogmaals twee keer Mexx. Deze run van 12 punten komt Squirrels niet meer teboven. Er wordt nog gescoord uit een vrije worp aan Berkelse kant, 8-31, maar met slechts twee rake lay ups in periode 6 en 7 kan de doordenderende Bikkeltrein niet gestopt worden. Eve, Chloë en Moira hebben al gescoord als de tijd in periode 6 drie secondes heeft gelopen. Eve tekent vervolgens voor twee rake vrije worpen en de stand staat op 10-53. In periode 7 en 8 gaan Sopkie, Mea, Justina, Moira en Eve nog succesvol naar de basket. Vooral Eve profiteert maximaal van het feit dat zij de bal mag innemen en vaak vrijkomt. Eindstand: 12-61

De coaches kunnen tot grote tevredenheid zien dat het innemen van de bal en insnijden na een pass veelvuldig leidt tot scoren. Er wordt ook al goed gezocht naar vrijlopende meisjes die met een lange pass bereikt worden. Quinte is in deze wedstrijd de absolute uitblinker. Zij verdedigt en rebound attent, geeft lange passes en verzorgt het innemen van de bal, die zij keurig teruggepasst krijgt en scoort. 

Toch is deze wedstrijd een echte teamprestatie, er wordt geholpen, losse ballen worden voor elkaar opgepakt, de bank moedigt de spelende meisjes goed aan, kortom er is toewijding. De trainingsinzet is meegenomen naar het veld. 

Complimenten voor arbiter M. Streng die de wedstrijd consequent, rechtvaardig en met uitstekende uitleg aan de kinderen leidt.

Scores: Jasmijn: 6; Nina: 1; Chloë: 6; Sophie: 4; Eve: 14; Mexx: 6; Moira: 4; Mea: 8; Quinte: 6; Justina: 6

Zaterdag: 1 december, 9.00 uur: V12-1 vs Waterdragers. Ouders, zusjes, broertjes, familie en vrienden met toeters en bellen zeer welkom.


Next Games
Landslake Lions - Binnenland V18 2e game F4 (Landsmeer)
10-05-2019, 20:00uBinnenland V20 - Batouwe
2e game F4 (Driesprong)
11-05-2019, 15:15u


Afval Loont Saldo
930
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Basketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.Startoernooi 31 en 31 augustusSeizoensafsluiting feest en mixtoernooi 15 juni
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.