Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 25 november 2018
4CONSULT/BINNENLAND SIMPEL NAAR WINST (Dames 1 Team)

Uitslagen en standen


De vrouwen van 4Consult/Binnenland hebben de uitwedstijd in Haren tegen de rode lantaarndrager van de Vrouwen Basketball League, Keijser Capital Martini Sparks, met 61-76 gewonnen. Bij rust was de voorsprong met 26-47 al voor de Barendrechtse formatie die vanaf aanvang de thuisploeg duidelijk maakte dat er geen verrassing in zat. Het enige verwijt dat 4Consult/Binnenland gemaakt mag worden is dat het verschil in score aan het eind van de wedstrijd niet een afspiegeling was van het krachtsverschil. Met name in het laatste kwart liet de ploeg van coach Joost van Rangelrooij het een beetje lopen waardoor het verschil aan het einde van de wedstrijd uiteindelijk maar 15 punten werd. Chermensa van la Parra met 18, Gabriëlle van den Bosch 15, Maxime Essenstam 15 en Inez van Hulsen waren de speelsters die qua score in de dubbele cijfers uitkramen.

In Haren zijn Daniëlle Pruijs en Myrthe den Heeten in verband met blessures niet beschikbaar, en ook Zera Butter wordt uit voorzorg aan de kant gehouden na de twee interlands van afgelopen week waar ze met knieklachten van terugkeerde. 4Consult/Binnenland start echter zeer overtuigend via het prima spelende guard-duo Inez van Hulsen en Chermensa van la Parra die voor een 2-9 voorsprong zorgen. Heel even lijkt de thuisploeg aan te klampen maar onder aanvoering van de onvermoeibare Gabriëlle van den Bosch heeft 4Consult/Binnenland na het eerste kwart een 16-21 voorsprong. In het tweede kwart komen de Sparks nog tot 19-21 maar dan geeft 4Consult/Binnenland via Chermensa van la Parra en Jamailah Adams gas (19-28). In het vervolg van het kwart breidt de Barendrechtse ploeg de voorsprong gestaag uit en via 23-38 wordt bij rust een stand van 26-47 bereikt,

Na rust probeert de thuisploeg via een press het verschil te verkleinen maar 4Consult/Binnenland wandelt hier keer op keer simpel doorheen waardoor het verschil alleen maar verder oploopt via onder andere scores van Maxime Essenstam, Eline Kasius en Lisa van den Adel tot 26-56. De Sparks blijven wel knokken voor elk punt en weten zo nog een kleine run te maken waardoor het kwart bij een 38-62 stand wordt afgesloten. Het vierde kwart is eigenlijk alleen voor de statistieken, 4Consult/Binnenland gelooft het wel en speelt een slordig laatste kwart dat als de spreekwoordelijke nachtkaars uitgaat. Zodoende kan de thuisploeg het verschil nog een stuk kleiner maken waardoor bij een 61-76 stand het eindsignaal klinkt.

Scores: Chermensa van la Parra 18, Gabriëlle van den Bosch 15, Maxime Essenstam 15, Inez van Hulsen 10, Jamailah Adams 9, Eline Kasius 4, Celine Dupont 3, Lisa van den Adel 2.

Aankomend weekend staat er voor 4Consult/Binnenland alweer de laatste thuiswedstijd van het kalenderjaar 2018 op het programma. Om 21.00 uur is Loon Lions dan te gast in sporthal De Driesprong.

 

 


Next Games
Vertom/Binnenland H1 versus Black Eagles thuis
15-12-2018 20:154Consult/Binnenland VSE 1 versus Dozy BV UIT
5-1-2018 19:00


Afval Loont Saldo
1048
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Pubquiz, vr.14-12, 19:30u

In de Tipp Inn

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.