Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 26 november 2018
Zeropackaging/Binnenland jongens U16 pakt opnieuw stevig uit (Jongens 16-1 Team)

Uitslagen en standen


Zaterdag stond voor de Barendrechters de confrontatie met de nummer 6 van de rangschikking op het programma. Zonder de geblesseerde Job Naaijer en Raymond de Bruin, vloog Zeropackaging/Binnenland uit de startblokken en met een spetterdunk van Stijn Visscher stond er al snel een 13-0 tussenstand op het scorebord.

Black Eagles vluchtte in een time-out en dat leek Zeropackaging/Binnenland even af te remmen. Een fase waarin veel werd gemist en er teveel voor eigen kans werd gegaan werd doorbroken voor een fraaie score van Quin Faase. Kwart 1 werd afgesloten met een 23-6 stand.

Het 2e kwart ging het tempo wat omhoog en konden Stef Erkelens, met sterke drives,  en Kent Postema (krachtige rebounding) de score opvoeren. Daarna even Daan Docter time, met intercepties, assist en scores. Aan het slot van het kwart kwam  Djayden Baas door met een aantal afstandsschoten en werd de rust bereikt met de alles zeggende cijfers van 57-16.

In de pauze liet coach Ron Baan nog even blijken niet tevreden te zijn over het soms wat slordig ogende spel en de mannen van Zeropackaging/Binnenland pakten in het derde kwart flink door.

Een down town drietje van Quin Faase was het signaal voor veel scores. De lange mannen Wouter Jansen en Kai van Wijngaarden plakten de ballen lekker tegen het bord en verdedigend gaven de Barendrechters helemaal niets weg. Slechts 2 punten scoorde de tegenstander! Kwart vier was voor de jonkies Thomas Besemer en de debuterende Jeremiah Geertruida. Een paar mooie lay-ups toonden aan dat de jongens gewoon lekker mee kunnen spelen. Stijn Visscher plaatse ondertussen nog een lekker dunkje over zijn verdediger heen en Zeropackaging/Binnenland pakte voor de achtste keer de winst en nu met 120-28.

Volgende week wacht de belangrijke krachtmeting met het sterke Rotterdam.  


Next Games
Landslake Lions - Binnenland V18 2e game F4 (Landsmeer)
10-05-2019, 20:00uBinnenland V20 - Batouwe
2e game F4 (Driesprong)
11-05-2019, 15:15u


Afval Loont Saldo
930
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Basketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.Startoernooi 31 en 31 augustusSeizoensafsluiting feest en mixtoernooi 15 juni
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.