Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 29 november 2018
Kanjer van de week Jethro Christopher Breeveld (Kanjer van de week .)


Jethro zag zijn broer enkele jaren geleden voorgaan als mini van de week en nu is hij zelf aan de beurt. Jetrho speelt in X12-2 en vindt het leukste aan basketbal dat het een teamsport is. Deze kanjer behoort vanaf zijn geboorte tot de basketbalfamilie van Binnenland, omdat zijn broer bij jongens onder 18 speelt. Als toeschouwer is hij daar altijd op de tribune te vinden. Na tien jaar kijken naar zijn grote broer, ging hij dan ook vorig jaar op basketbal.

Jethro is 10 jaar oud en leerling van OBS De Driehoek, groep 7. Hij traint al twee keer in de week Op de vraag wat hij wil bereiken met basketbal antwoordt deze kanjer volmondig dat hij erg goed wil worden. Zijn voorbeeld is dan ook niemand minder dan LeBron James. Maar ook lol hebben, vindt hij heel belangrijk. De heren bezocht hij nog niet zo vaak, omdat zij vroeger wat later op avond speelden, maar nu hij weet dat het tijdstip waarop Heren 1 speelt rond de klok van zevenen is, gaat hij vast vaker komen.

Binnenland wenst Jethro heel veel plezier bij Vertom Heren 1 op de bank.


Next Games
Landslake Lions - Binnenland V18 2e game F4 (Landsmeer)
10-05-2019, 20:00uBinnenland V20 - Batouwe
2e game F4 (Driesprong)
11-05-2019, 15:15u


Afval Loont Saldo
930
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Basketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.Startoernooi 31 en 31 augustusSeizoensafsluiting feest en mixtoernooi 15 juni
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.