Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 1 december 2018
v12-1 vs Waterdragers X12-1 (Meisjes 12-1 Team)


 V12-1 pakt winterkampioenschap.

Zaterdag, 1 december, heeft V12-1 thuis in de wedstrijd tegen Waterdragers, de directe concurrent, het winterkampioenschap 2018 veroverd met overtuigende cijfers, 62-25. Waterdragers had een eigen scheidsrechter meegenomen en daarom was Gerard Ritstier zo sportief om deze belangrijke wedstrijd namens Binnenland te leiden. Natuurlijk leverde hij een vlekkeloze prestatie waarvoor V12-1 hem hartelijk dankt.

Nina, Sophie, Moira, Mea en Justina openen de wedstrijd. Mea opent de score direct gevolgd door een tegenscore van Waterdragers. Nina en Mea nemen dit kwart de punten voor hun rekening, maar Waterdragers is niet van plan zich naar de slachtbank te laten leiden en kan met twee tegenscores van nummer 9, Jafar, die zijn team vier periodes achter elkaar mag vertegenwoordigen en 15, Finn, de achterstand beperken. Periode 1: 8-4.

In periode 2 komen Eve, Chloë, Quinte, Mexx en Jasmijn in het veld. De directe tegenstander van Eve is een kop groter en ook drie keer breder. Eve gaat de uitdaging niet uit de weg en verdedigt met al haar kracht en lengte op een uitstekende manier. Eve en Chloë lopen allebei succesvol een lay up en met maar één tegenscore staat er 12-6 op het bord.
 
Mea, Nina en Justina blijven druk op de ketel houden met hun scores. Het Bikkelcollectief zet zijn beste beentje voor in de verdediging. Er wordt prima ingehaald en tussen man en basket verdedigt. Coach Judith verzekert de meisjes dat wie de rebound pakt, ook de wedstrijd wint en de rebound wordt gepakt. Vanuit die positie zijn Mea, Eve en Justina oppermachtig. Quinte scoort een lay up, gevolgd door Mea 3x en Justina 1x.  Ruststand: 26-17.
 
Dan gaat het dak eraf, de planken worden uit de vloer verdedigt en de tegenstander wordt weggeblazen. Mea blijft scoren, Nina dribbelt iedereen links en rechts voorbij, Eve blijft gaan, er worden mooie lange passes naar teamgenoten Mexx, Chloë en Moira gegeven en vooral alle losse ballen worden veroverd: Sophie,  Jasmijn en Moira, die niet scorend op het sheet komen, leveren een prima prestatie door goed verdedigend werk en rebounden. Periode 7: 58-21
Waterdragers is gesloopt. Nina is boven zichzelf uitgestegen en zet met een driepunter en een lay up 15 punten op het bord. Mexx scoort tweemaal uit de fast break, Justina blijft de aanvalsrebound pakken en scoren. Eindstand: 62-25.
Het is feest op de middenstip, scheidsrechters, tafel EN de tegenstanders krijgen een high five, het publiek, dat in grote getale aanwezig was, wordt bedankt, V12-1 is WINTERKAMPIOEN!
 
Speciale dank gaat uit naar de fantastische scheidsrechters Mevrouw K. Jansen en Gerard Ritstier.
 
Scores: Nina: 15; Chloë: 4; Eve: 8; Mexx: 4; Mea: 23; Quinte: 2; Justina: 6
 
8 december,  Rebound X12-1 vs CBV Binnenland V12-1, 16.15 uur

Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
1030
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.