Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 3 december 2018
Zeropackaging/Binnenland jongens U16 slaat aanval op koppositie af (Jongens 16-1 Team)

Uitslagen en standen


De altijd mooie reportage(s) van Jan-Willem Visscher >>>>>

Zaterdag stond voor Zeropackaging/Binnenland de wedstrijd tegen de nummer 2, Rotterdam, op het programma. Gezien de thuiswedstrijd werd een spannende wedstrijd verwacht en stonden de jongens op scherp. Helaas nog zonder Job Naaijer maar die is op de weg terug.

Een slimmigheidje bij de spongbal leverde direct een spectaculaire dunk van highjumper Stijn Visscher op. Het geschrokken Rotterdam werd in de beginfase overlopen en met mooie scores van Kent Postema werd het al snel 8-0 voor Zeropackaging/Binnenland. In de daarop volgende minuten gingen de scores veelal gelijk op en werd het eerste kwart afgesloten met een 22-16 voorsprong.

Het 2e kwart was wat chaotisch en Zeropackaging/Binnenland wilde te snel naar de basket gaan in plaats van de bal eerst rond te spelen en de verdediging uit elkaar te spelen. Rotterdam naderde tot 1 punt, 26-25 maar een time-out en een mooie lay-up van Quinn Faase bracht weer de nodige rust en de pauze ging in bij een 34-27 voorsprong.

In de kleedkamer werd afgesproken om beter te gaan rebounden, strakker te gaan verdedigen en vooral meer rust in het aanvalsspel.

Kai van Wijngaarden plukte de rebounds, Daan Docter strooide als een soort zwarte piet met mooie passes en Wouter Janssen zorgde voor de nodige punten. En imponerende 10-0 run bracht ook het meegereisde gezelschap van ouders en aanhang tot zeer luidruchtige support. Stef Erkelens was weer de zekere spelverdeler met prima verdedigend werk en waar nodig snelle drives naar het bord. Het prima derde kwart leverde een 28-8 stand en in totaal een 62-35 voorsprong op.

Zonder te verslappen ging Zeropackaging/Binnenland in het vierde kwart lekker door en nu was het Raymond de Bruin met schoten en lays ups die scoorde. En was het een hele sterke periode van Djayden Baas die een mooie serie van 8 punten op rij scoorde. Tussendoor nog een lekkere dunkjes van Stijn “Skyscraper” Visscher en een verre afstandskogel van Quinn Faase die de eindstand op 86-49 brachten.

Een prima winstpartij voor de Barendrechters die fier aan kop blijven.   

 


Next Games
Vertom/Binnenland H1 versus Attacus UIT
09-03-2019 17:454Consult/Binnenland VSE 1 versus Loon Lions BEKER
20-02-2019 20:30


Afval Loont Saldo
720
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.