Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 6 december 2018
Naturalesa sponsort ook de leden van Binnenland met korting! (Sponsoring Commissie)


 

Het in Barendrecht gevestigde beauty centrum Naturalesa is sponsor van Binnenland. Lisa van den Adel, van het eerste dames (topsport)team van Binnenland, komt hier regelmatig. Lisa: “Monique en Ilse zijn 2 warme en vriendelijke persoonlijkheden en het beauty centrum heeft alle body secrets onder één dak: afvallen in centimeters, detoxen van het lichaam, diverse schoonheidsbehande-lingen, verzorging van handen en voeten of een mooi gebruinde huid”.

Wilt u ook net als Lisa gebruik maken van wat Naturalesa u allemaal kan bieden dan kunt u tot 14 januari 2019 terecht tegen een aantrekkelijke korting van 10%.

In de salon wordt uitsluitend met natuurlijke producten gewerkt, vandaar ook het Catalaanse woord Naturalesa voor de naam van de salon wat natuur betekent.

Natuurlijke producten zijn zachter voor de huid, geven minder risico op allergie en worden beter opgenomen. Doordat er geen gifstoffen in zitten blijven er geen afvalstoffen achter in het lichaam. Met een bezoek aan Naturalesa verzorg je zowel de binnenkant als de buitenkant van het lichaam.

Naturalesa is een innovatieve salon waar kwaliteit, hygiëne en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Onze specialisten zijn gecertificeerd en worden voortdurend bijgeschoold, om zo de hoogste kwaliteit te garanderen.

We hopen ook u te mogen ontmoeten. Als u gebruik wilt maken van de korting geef dan even aan dat u van Binnenland bent.

Voor meer informatie zie: http://www.naturalesa.eu


Next Games
Landslake Lions - Binnenland V18 2e game F4 (Landsmeer)
10-05-2019, 20:00uBinnenland V20 - Batouwe
2e game F4 (Driesprong)
11-05-2019, 15:15u


Afval Loont Saldo
930
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Basketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.Startoernooi 31 en 31 augustusSeizoensafsluiting feest en mixtoernooi 15 juni
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.