Renes.

Renes.







Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingen



maandag 10 december 2018
Vertom/Binnenland Heren 1 redt het niet (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


In een sportieve wedstrijd is het Vertom/Binnenland Heren 1 niet gelukt de overwinning in Vught te behalen. De Barendrechters werkte heel de wedstrijd hard, maar konden de in het eerste kwart opgelopen achterstand niet meer inlopen. Een nederlaag van 67-80 was het gevolg.

Vertom/ Binnenland had de afgelopen week naar de wedstrijd tegen Octopus uitgekeken. Gezien de stand op de ranglijst bood (uit)wedstrijd in Vught voldoende kans om de punten mee naar Barendrecht te nemen.
Het team van coaches Alex Schaap en Eric-Jan van Ooijen kon nagenoeg beschikken over een complete selectie. Alleen de 2.05 meter lange center Dolf de Graaf was door een slepende enkelblessure niet van de partij. Schaap en Van Ooijen stuurde Ronald Schouten, Jeroen Los, Bas den Hoedt, Jasper van den Adel en Ruben Brouw als startende spelers het veld is.

Deze spelers startte prima. Binnen 5 minuten had Vertom/Binnenland een voorsprong genomen van 16-9. Net voor het einde van de eerste periode waren de Barendrechters het even kwijt. Met een run van 1-13 zorgde de Vughtse thuisploeg dat de wedstrijd kantelde. De periode werd afgesloten met een verschil van 19-26.
De Barendrechters hadden in het tweede bedrijf meer moeite met de Brabanders. Zelf benutte de bezoekers de makkelijke kansen niet, terwijl Octopus telkens de vrije man in de Barendrechtse verdediging wist te vinden. Dit resulteerde na 5 minuten in een ruime achterstand van 23-40. Coach Schaap nam een time-out en zette een 1-3-1 zone-verdediging neer. Vertom/Binnenland kwam geleidelijk weer beter in de wedstrijd. Met een achterstand van 33-46 werd de kleedkamer opgezocht.

Na de rust hielden beide teams elkaar in evenwicht. Octopus had moeite met de zone-verdediging, maar de Barendrechters konden het verschil niet slechten. De achterstand bleef telkens rond de 10 punten verschil. Via 52-65 na 30 minuten verloor Vertom/Binnenland uiteindelijk met 67-80.

Spelverdeler Ronald Schouten (17), Jeroen Los (14) en Ruben Brouw met 10 punten waren de topschutters aan de kant van Vertom/Binnenland. Zaterdag a.s. speelt Binnenland Heren 1 in sporthal de Driesprong tegen het hooggeplaatste Black Eagles uit Rosmalen.






Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u



Vertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus




Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.