Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 13 december 2018
KIWA/Binnenland MU14-1 besluit eerste seizoenshelft met overwinning (Jongens 14-1 Team)

Uitslagen en standen


De jongens van KIWA/Binnenland MU14-1 hebben een prima eerste seizoenshelft besloten met een mooie overwinning op Harlemlakers.

De ploeg uit Amsterdam wordt in de eerste periode direct vastgezet en, met maar liefst 12 punten van Rick van Erkel en een stevige defense, na de eerste periode met 23-8 het bos in gestuurd.

In de tweede periode begint de 3-punts show van Yanick Valies. Hij zal er deze wedstrijd maar liefst 5 inmikken ! Overigens ook een verdienste van het team dat hem steeds op het juiste moment weet te vinden waarna het feilloos door Yanick wordt afgerond. Tim Docter, Luka Gavic en Jelte Kuin weten het net ook goed te vinden en de 15-punts voorsprong blijft bijna in stand. Het is 45-32 met de rust.

In het derde en vierde kwart missen de mannen teveel vrije worpen, staan ze op een gegeven moment met 22 punten voor, verslapt men weer in de verdediging en kan Harlemlakers terugkomen tot op 9 punten. Het is duidelijk dat men nog niet hard genoeg is voor zichzelf en voor elkaar, een verbeterpunt voor het nieuwe jaar.
Yanick sluit 20 seconden voor tijd in stijl af met een strakke driepunter en met 80-64 staat de eindstand op het scorebord.


De ploeg van coach Zefanya Lesnoesa kan terugkijken op een eerste seizoenshelft die boven verwachting is verlopen en waarbij het team volgende week, na de laatste speelronde en zonder zelf te spelen, naar verwachting op plaats 3 zal staan.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
970
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.