Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 16 december 2018
V12-1 vs The Hurricanes X12-2 - ongeslagen status (Meisjes 12-1 Team)

Uitslagen en standen


Zaterdag, 15 december, heeft V12-1 haar ongeslagen status behouden tegen een uitstekend spelend X12-2 van Hurricanes. De winst bleef in Barendrecht met 78-32. De Barendrechtse meisjes openen de eerste helft niet optimaal. Hurricanes blijft dan ook goed bij en staat bij rust slechts 10 punten achter. 29-18.

Toch is in de periodestatistieken goed te zien dat de Bikkels een meer constante voorsprong op het bord zetten.

periode 1&2: 10-5

periode 3&4: 19-14

periode 5&6: 32-11

periode 7&8: 17-2

Eve en Sophie openen de scores, waarbij vooral Sophie laat zien dat zij de tactische opdracht voor het innemen van de bal beheerst. Zij snijdt mooi in, ontvangt de pass van Eve en scoort. Verdedigend zijn de dames echter niet attent genoeg en vooral nummer 7, Aiyana het enige meisje bij de tegenstander, laat zich sterk gelden. Zij kan meekomen op Bikkelniveau en scoort 12 punten totaal. Chloë en Justina blijven wel goed naar de basket gaan en zetten 12-5 aan het einde van periode 2 op het bord.

Sophie en Eve nemen het voortouw in periode 3 gevolgd door een lekker brutaal dribbeldende Moira, die haar harde werken deze wedstrijd beloond ziet worden met 3 rake lay ups. Justina grossiert in aanvalsrebounds gevolgd door rake schoten, waardoor zij deze wedstrijd 11 punten aantekent.  Eve blijft naast het scoren ook goed zoeken naar vrijstaande teamgenoten, zodat ook Mexx drie keer richting basket gaat. Zij scoort één keer uit haar pogingen, maar laat duidelijk weten dat zij in de toekomst haar stempel op de wedstrijd zal drukken. Ook invalkracht Eva, die de geblesseerde Mea vervangt, in eerdere wedstrijden nog zonder punten actief, laat zien dat zij met 4 punten progressie maakt en vaker in wil vallen.

Nina en Quinte domineren in de laatste periodes met zowel lay ups als rake schoten. Ook Jasmijn weet te scoren en dan heeft iedereen gescoord en kan het feest beginnen. De laatste minuut staan Sophie, Mexx, Mea, Moira, Eve en Quinte op de banken en moedigen de spelende Eva, Nina, Jasmijn, Chloë en Justina aan bij het behouden van de ongeslagen status van het winterkampioenschap. De winst is binnen: 78-32.  Linda Appers overhandigt namens de CBV Binnenland een prachtige beker aan het team. De tegenstanders worden bedankt waarna een zegedans op de middenstip wordt gehost, gevolgd door een ereronde met de beker richting de ouders en familieleden.

Dat smaakt naar meer in de tweede seizoenshelft. ONE TEAM, BIKKELHARD! 

Wordt vervolgd.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
970
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.