Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 17 december 2018
COORDINATOREN SPORTPLAATJESACTIE GEZOCHT (Bestuur .)


Jumbo Barendrecht gaat een sportplaatjesactie organiseren waaraan een aantal Barendrechtse sportclubs zullen deelnemen. CBV Binnenland wil graag één van de deelnemende clubs zijn. Maar daarvoor is wel hulp nodig. 

Alle Binnenlanders zullen gefotografeerd worden. Bij boodschappen kan men naar sportplaatjes van Binnenland spelers vragen. Die plaatjes kunnen vervolgens in een mooi uitgevoerde verzamelalbum geplakt worden. Erg leuk voor onze leden, m.n. onze jeugdleden.

Om deze actie in goede banen te leiden zoeken wij 2 of 3 coördinatoren. Deze coördinatoren zullen de contacten onderhouden met het marketingbureau en hen helpen met de organisatie en de uitvoering.
Deze actie komt de bekendheid en het imago van Binnenland ten goede. Tevens gaat er een financiële bijdrage naar de club!

Om ons te helpen bij deze actie zoeken wij 2 of 3 coördinatoren. Dat kunnen, behalve eigen leden,  uiteraard ook ouders van (jeugd)leden zijn. Geef u snel op als coördinator bij willem.vanderhoek@gmail.com of 06-20402234. Daar kunt u ook informatie krijgen over de taken van de coördinator.
Wij horen graag van jullie.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.