Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 18 december 2018
Vertom/Binnenland Heren 1 maatje te klein (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


In de laatste wedstrijd van dit jaar hoopte Vertom/Binnenland Heren 1 te stunten tegen het hooggekwalificeerde Black Eagles. De opponent uit Rosmalen liet zien over een zeer goede p[loeg te beschikken en speelden met de Barendrechters. Een ruime nederlaag van 60-106 was het gevolg.

De formatie van trainers Alex Schaap en Eric-Jan Van Ooijen hoopte het jaar af te kunnen sluiten met een stunt. In de thuiswedstrijd tegen Black Eagles kon Vertom/ Binnenland kon beschikken over een voltallige selectie. Ook de ervaren center Dolf de Graaf was na een enkelblessure weer van de partij. De motivatie was groot om een tegen de nummer twee in de eerste divisie een resultaat te boeken. Black Eagles, dat aantrad met slechts 8 spelers, dacht daar heel anders over. Binnen 1.06 minuut na de sprongbal keek Vertom/Binnenland tegen een 2-9 achterstand aan. Coach Schaap vluchtte in een time-out. Met scores van Ronald Schouten en Ruben Brouw kwam de thuisploeg terug in de wedstrijd 9-12. Tot 16-19 kon het door Vertom gesponsorde team volgen. Daarna liet Black Eagles zien dat de Barendrechters een maatje te klein waren. In de pauze was het verschil al tot 32 – 53 opgelopen.
Het doel van Vertom/Binnenland was om de tweede helft vanuit een scherpe verdediging het verschil te verkleinen. Helaas. De Barendrechters werden ook in de tweede helft op alle vlakken door Black Eagles afgetroefd. De basketballes eindigde bij een eindstand van 60-106.
Bij Vertom/Binnenland schoten Jeroen Los (18) en spelverdeler Ronald Schouten (11 punten) zich in de dubbele cijfers.
 


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.