Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 19 december 2018
Zeropackaging/Binnenland jongens U16 wint battle in Weert (Jongens 16-1 Team)

Uitslagen en standen


De laatste wedstrijd van het jaar moesten de degens worden gekruist met het op de derde plaats staande Weert (Ball). En het werd aan de kant van Weert een zeer fysieke wedstrijd.

Weert had haar huiswerk na de eerdere forse nederlaag gedaan en verraste Zeropackaging/Binnenland met een zeer felle verdediging. Vooral de quards Stef Erkelens en Quinn Faase kregen van alle kanten klappen maar bleven goed overeind en lieten zich niet provoceren. Scores en Stijn Visscher en Kent Postema zorgden toch voor een lekkere 23-9 voorsprong na de eerste periode.

Weert bleef “te” fel spelen en Zeropackaging/Binnenland had ondanks lengte overwicht teveel moeite om de rebound te pakken door slecht uitboxen. De slimme vos Daan Docter wist wat steals te pakken en Kai van Wijngaarden stond als een rots in verdediging en was niet te passeren. Het was duidelijk consolideren van de voorsprong en de rust kwam dan ook met 25-38.

Raymond de Bruin opende de score in de derde periode en door de foutenlast bij Weert kon een aantal malen de vrije worpen in scores omgezet worden. Wouter Jansen gebruikte zijn lengte goed en ondanks de druk hield

Zeropackaging/Binnenland de voorsprong in stand en met 56-43 ging de laatste periode in. Djayden Baas verdedigde lekker en de in foutenlast verkerende Daan Docter en captain Stef “de buffel” Erkelens scoorden weer de nodige punten. Weert speelde op en over het randje en daardoor kwamen de Barendrechters moeilijk tot veel scores. Weert scoorde in de slotfase nog wat van afstand maar de ongeslagen koploper Binnenland wenste verder niet mee te werken en pakte met 70-61 de zwaarbevochten overwinning.

Een keurige prestatie van het talentvolle team dat de eerste helft van de competitie afsluit met een voorsprong van 4 punten op achtervolger Leiden.

 


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
970
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.