Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 7 januari 2019
Vetus Binnenland V20 wint 1e wedstrijd in 2019 (Dames 20-1 Team)

Uitslagen en standen


In de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar zijn de meiden van Vetus Binnenland V20 gestart met een mooie overwinning. Op vrijdagavond 4 januari werd in Apeldoorn wederom overtuigend gewonnen van het team van WSV.

Daar waar WSV de eerste punten van de wedstrijd op het bord mag zetten is het daarna Vetus Binnenland dat overtuigend de leiding pakt. Door verdedigend veel druk op de bal uit te oefenen, hebben de meiden van WSV moeite om tot score te komen. Er wordt geen mm ruimte gegeven, waardoor de meiden van Vetus Binnenland al snel een voorsprong pakken van 3-10. De tegenpartij heeft een time-out nodig om aan de druk van Binnenland te ontsnappen, maar dit haalt weinig uit. Via een paar mooie combinaties in de aanval staat er aan het einde van de eerste periode een score van 5-17 op het bord.

Het tweede kwart laat eenzelfde spelbeeld zien: verdedigend werd er lekker fel op de bal gespeeld, waardoor de punten voor WSV duur waren. Door goed uit te boksen in de rebound werden er nauwelijks tweede kansen weggegeven, wat erin resulteerde dat WSV slechts 9 punten kon scoren deze periode. Aanvallend werd er mooi gecombineerd tegen de zoneverdediging van WSV, waardoor we zelf 16 punten scoorden dit kwart. Met een voorsprong van 16-35 werd de kleedkamer opgezocht.

Na de pauze werd ook de tweede helft sterk gestart. Aanvallend liepen de meiden door goed teamspel verder uit naar een voorsprong van 24 punten halverwege het derde kwart. Daar waar we in de eerste helft goed op onze voeten stonden te verdedigen, kwamen we nu makkelijk in foutenlast. Maar liefst 18 keer mocht WSV aanleggen vanaf de vrije worplijn. Hieruit scoorden ze 10 van de 15 punten die ze dit kwart maakten. Het kwart eindigde in 15-15, maar de overduidelijke winnaar van dit kwart waren toch de meiden van Vetus Binnenland die maar liefst 10 fouten wisten te me maken (tegenover 1 fout van WSV).

Ondanks de ruime voorsprong die er reeds was opgebouwd bleven de meiden de hoofden koel houden. Daar waar in voorgaande wedstrijden de concentratie nog wel eens verloren ging, bleef Vetus Binnenland gedisciplineerd spelen en hard verdedigen. Door een aantal fraaie defensive stops werd de voorsprong verder uitgebouwd en stond er na de zoemer een eindstand van 44-73 op het bord. Een goede start van 2019, met een mooie overwinning. 


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.