Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 14 januari 2019
Zwakke start zorgt voor verlies Vertom/Binnenland Heren 1 (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Na een goede trainingsweek keek Vertom/Binnenland Heren 1 uit naar de confrontatie tegen streekgenoot River Trotters (Hardinxveld). Door een zwakke start keken de Barendrechtse basketballers snel tegen een achterstand aan. De gehele wedstrijd knokte Binnenland tevergeefs om het verschil weer te dichten. Een nederlaag van 58-87 was het gevolg.

Vertom/Binnenland Heren 1 had na een goede trainingsweek stiekem de hoop dat het tegen het hooggeplaatste River Trotters kon verrassen. Tegen de regiogenoot ontbrak schutter Jeroen Los (vakantie), maar was de selectie aangevuld met backspelers Georgios Lingers en Boite Kuin.
Helaas bleken de Barendrechters aan het begin van de wedstrijd niet scherp. Een dartelend River Trotters speelde met Vertom Binnenland en liet met sprankelend basketbal zien. De Driesprong-brigade liet het gebeuren en speelde te passief. Na de eerste periode keek Vertom/Binnenland tegen een ruime achterstand aan van 6-35. In één minuut tussen het eerste en tweede kwart zette de trainers Alex Schaap en Eric-Jan Van Ooijen het team weer op scherp. Met resultaat. Herboren begon Vertom/Binnenland aan de tweede periode. In de verdediging werd niets meer weggegeven en het hernieuwde vertrouwende bracht de blauwe formatie terug tot 25-37. Met een achterstand van 27-42 werd de kleedkamer opgezocht.
Na de pauze zette Vertom/Binnenland de goede lijn door. Met een strakke defensie als basis werd de opponent uit Hardinxveld-Giessendam goed onder druk gezet. Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht, waarbij het Vertom/Binnenland niet lukt het verschil tot onder de tie punten te krijgen. Met nog 10 minuten te gaan stond een stand van 46-63 op het bord.
Ook in het laatste kwart hielden beide teams elkaar in evenwicht. Toen De Barendrechters het verschil met nog 5 minuten te spelen niet kleiner kregen werd de handdoek gegooid. Uiteindelijk werd een nederlaag van 58-87 geleden. Toch zagen coaches Schaap en Van Ooijen voldoende perspectief voor de komende wedstrijden. Bij Vertom/Binnenland schoot Jasper van den Adel met 12 punten zich in de dubbele cijfers.
 

Mooie reportage van Rivertrotters >>>>>


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Keyser Sparks UIT
12-10-2019, 15:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Wyba UIT
12-10-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u (

In de Tipp Inn
(Nog onder voorbehoud, maar houd die datum vrij!

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.