Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 14 januari 2019
Vetus Binnenland V20 met moeite langs Tubbergen (Dames 20-1 Team)

Uitslagen en standen


Opnieuw winst voor de meiden van Vetus Binnenland V20. Op zaterdagochtend 12 januari werd een wederom spannende wedstrijd gespeeld tussen de Barendrechtse formatie en Jolly Jumpers. Na een spannende eindstrijd is het Vetus Binnenland dat de wedstrijd naar zich toetrekt en er met de winst vandoor gaat.

De meiden van Vetus Binnenland V20 beginnen goed geconcentreerd aan de wedstrijd. Afspraak was om heel veel druk te geven op de bal en gedisciplineerd te spelen in de aanval. Vetus Binnenland V20 schiet uit de startblokken. Door een mooie drive en twee goed uitgespeelde open driepunters pakken de meiden een 8-0 voorsprong. Daar waar we in de vorige wedstrijd veel moeite hadden met de Twentse zone, dendert de Barendrechtse formatie nu zo door de zone heen. Zowel van inside als van outside wordt veelvuldig het netje gevonden en staat er na 10 minuten spelen een riante voorsprong van 25-12 op het bord.

Daar waar het eerste kwart duidelijk voor de meiden van Vetus Binnenland V20 was, is het tweede kwart onmiskenbaar voor de meiden uit Twente. Een sterk spelende Madee Sjoers maakt het de Barendrechtse formatie erg moeilijk, en loopt zonder enige moeite door de Barendrechtse verdediging heen. Maar liefst 10 van de 17 punten dit kwart waren voor haar. Door slap te verdedigen, weinig creativiteit in de aanval en vooral tegen onszelf te vechten scoorden de meiden van Vetus Binnenland slechts 6 punten. De voorsprong verdwijnt als sneeuw voor de zon en met een ruststand van 31-29 wordt de kleedkamer opgezocht.

In de kleedkamer wordt het hoognodige gezegd, waarna de meiden van Vetus Binnenland V20 gebrand de kleedkamer uit komen. Twee fraaie 3-punters als start van het 3e kwart lijkt een goed teken te zijn. Echter verslapt de verdedigende rebound, waardoor de meiden van Jolly Jumpers telkens weer kunnen aanhaken. Elke keer lopen we een paar punten uit, waarna Jolly de stand weer gelijk kan trekken. Bij een stand van 58-48 in het vierde kwart lijkt er toch weer een klein gaatje geslagen te zijn, maar ook nu weten de meiden van Jolly Jumpers het gat steeds weer kleiner te maken. Er ontknoopt zich een ontzettend spannend slotakkoord, waarbij de meiden van Tubbergen steeds dichterbij komen. Bij een stand van 72-71 lijkt het erop dat de wedstrijd gaat kantelen, maar twee loepzuivere driepunters aan de Barendrechtse zijde zorgen weer voor enige ademruimte. De meiden houden hun hoofd koel en spelen de wedstrijd uit. Na 40 minuten spelen staat er 79-73 op het scorebord. Een hardbevochten overwinning waarin de meiden van Vetus Binnenland V20 knap de hoofden koel hebben gehouden om aan de goede kant van de score te blijven.


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Keyser Sparks UIT
12-10-2019, 15:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Wyba UIT
12-10-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u (

In de Tipp Inn
(Nog onder voorbehoud, maar houd die datum vrij!

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.