Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 17 januari 2019
Erasmus MC Onderzoek naar effect oefentherapie Jumper's Knee (Diversen .)


In het Erasmus MC te Rotterdam is een grootschalig onderzoek gaande naar de effectiviteit van verschillende oefentherapie als behandeling van een Jumper's knee. 

De springersknie is een peesblessure die veelvuldig voorkomt bij sprongsporters, zoals basketballers.

Wij zoeken basketballers tussen 18-35 jaar oud die klachten hebben van de knieschijfpees en bereid zijn om kosteloos aan ons onderzoek deel te nemen.In het Erasmus MC te Rotterdam is een grootschalig onderzoek gaande naar de effectiviteit van verschillende oefentherapie als behandeling van een Jumper's knee.
 
Na een online screening, nodigen wij sporters uit in ons ziekenhuis en verifiëren de diagnose met klinisch onderzoek en verschillende (innovatieve) beeldvormende technieken. Vervolgens vindt er een loting plaats en wordt de sporter in 1 van de verschillende oefenprogramma’s geloot, waarmee ze een half jaar aan de slag kunnen.  

Het unieke aan ons onderzoek naar peesblessures is dat deze in opdracht van de NBA uitgevoerd wordt. Enkele jaren geleden hebben sportarts Dr. de Vos en radioloog Dr. Oei namelijk een aanzienlijk geldbedrag gewonnen om dit onderzoek te kunnen uitvoeren.Next Games
Vertom/Binnenland H1


4Consult/Binnenland VSE 1

Afval Loont Saldo
830
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Zaterdag 18-05 
aanvang 10:00u
in de Tipp InnBasketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.