Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 17 januari 2019
Erasmus MC Onderzoek naar effect oefentherapie Jumper's Knee (Diversen .)


In het Erasmus MC te Rotterdam is een grootschalig onderzoek gaande naar de effectiviteit van verschillende oefentherapie als behandeling van een Jumper's knee. 

De springersknie is een peesblessure die veelvuldig voorkomt bij sprongsporters, zoals basketballers.

Wij zoeken basketballers tussen 18-35 jaar oud die klachten hebben van de knieschijfpees en bereid zijn om kosteloos aan ons onderzoek deel te nemen.In het Erasmus MC te Rotterdam is een grootschalig onderzoek gaande naar de effectiviteit van verschillende oefentherapie als behandeling van een Jumper's knee.
 
Na een online screening, nodigen wij sporters uit in ons ziekenhuis en verifiëren de diagnose met klinisch onderzoek en verschillende (innovatieve) beeldvormende technieken. Vervolgens vindt er een loting plaats en wordt de sporter in 1 van de verschillende oefenprogramma’s geloot, waarmee ze een half jaar aan de slag kunnen.  

Het unieke aan ons onderzoek naar peesblessures is dat deze in opdracht van de NBA uitgevoerd wordt. Enkele jaren geleden hebben sportarts Dr. de Vos en radioloog Dr. Oei namelijk een aanzienlijk geldbedrag gewonnen om dit onderzoek te kunnen uitvoeren.Next Games
Vertom/Binnenland H1 versus Attacus UIT
09-03-2019 17:454Consult/Binnenland VSE 1 versus Loon Lions BEKER
20-02-2019 20:30


Afval Loont Saldo
720
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.